Sygeplejerske

Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

Arbejdet som sygeplejerske hos Carelink

De fleste af vores sygeplejerskevikarer kommer til Carelink med en hel del erfaring i bagagen fra det etablerede sundhedsvæsen. Og de fleste ville egentlig blot tilmelde sig som vikar for at tjene lidt ekstra. Friheden og medbestemmelse i ansættelsen, de nye udfordringer og den højere løn har dog gjort, at mange skifter fastansættelsen ud med livet som fuldtidsvikar hos Carelink.

Lyder det også som noget for dig, så kontakt os eller ansøg om et job som sygeplejerskevikar. For vi har brug for dig. Vi har masser af  SPL vikarjob i hele landet, hvor du med dine menneskelige og faglige kompetencer kan varetage den omsorg og respektfulde pleje, som vi har forpligtet os til at yde til de borgere og patienter, der har brug for vores hjælp. En forpligtelse og et løfte, vi har givet til vores kunder, vores borgere og patienter – og til hinanden som kollegaer.

Se løn
og vilkår

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink.

Sygeplejerske Mies historie

Jeg er SPL vikar hos CareLink, fordi jeg elsker at udfordre mig selv og lære nye ting, fordi jeg finder det inspirerende at møde nye mennesker, og fordi jeg værdsætter friheden i arbejdslivet.

Som vikar kan man til tider føle, at man er “kastet ud på dybt vand”, fordi man nemt kommer ud af sin comfort zone. Det kan virke skræmmende, men det er de gange, hvor jeg selv har følt, at jeg har lært allermest, fordi man finder ud af, at man kan meget mere, end man måske lige går og tror. Det synes jeg er utroligt givende, fordi det styrker mig som person, og fordi det samtidig er med til at udvikle min faglighed.

BE AWARE: Denne frihed er stærkt vanedannende!

Som vikar er man herre over sin egen arbejdstid, og for mig er det fantastisk, fordi det gør det nemt at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. 

Læs mere

Når man som vikar kommer rundt i landet, har man desuden det privilegium at møde et hav af forskellige kollegaer, som man kan lære en hel masse af. Man finder hurtigt ud af, at der ikke kun er én god måde at gøre tingene på, og denne viden er guld værd at tage med sig videre rundt.

Jeg synes personligt, at det er en virkelig fed følelse at kunne hjælpe fastansatte, patienter og borgere rundt omkring i landet, så de på dage, som ofte er præget af travlhed, kan føle sig trygge ved at have mig til at hjælpe den pågældende dag.

Så mit råd til nye vikarer er at springe ud i det og være åben over for alt, hvad vikarlivet har at byde på – for her er så ufatteligt mange spændende og lærerige oplevelser at hente, hvis man har mod på at “komme lidt på dybt vand”!

Gør som Mie, få et vikarjob hos Carelink

Vi klæder dig godt på til at arbejde som vikar

Hos Carelink har vi tilknyttet tusindvis af fagligt dygtige og empatiske sygeplejersker og specialsygeplejersker. Vi sørger for at alle er klædt godt på til at varetage de mange forskellige vikaropgaver. Det vil selvfølgelig også gælde dig. Ved ansættelse gennemgår vi sammen dine kvalifikationer, kompetencer og erfaringer, så vi bedst muligt kan matche dig med de rette vikaropgaver. På den måde skaber vi den største tryghed og arbejdsglæde for dig. Det er vigtigt, for kun når du er tryg, kan du udvise den omsorg og respektfulde pleje, som vi, vores kunder og vores borgere og patienter forventer af dig.

Som Danmarks bedste vikarbureau inden for social- og sundhedssektoren giver vi dig naturligvis ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår. Og det afspejler sig også i din løn.

Som sygeplejerskevikar vil dit arbejde typisk være:

  • På plejecentre og i hjemmeplejen
  • På sygehuse
  • I psykiatrien
  • På bosteder
  • I børneteams

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du kan sende os en ansøgning via vores hjemmeside:

Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Indsend ansøgning
  2. Book en tid til en samtale
  3. Du bliver ringet op af vores rekrutteringskonsulent
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for Carelink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. For at være registret som aktiv vikar, skal du tage mindst en vagt om måneden. 

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på Løn og vilkår.

Du kan finde den her: Løn og vilkår - Carelink

Har du flere spørgsmål?

Elise Højgaard

Rekrutteringskonsulent
Sygeplejerske

+45 44 22 42 41
emh@carelink.dk

Løn og overenskomst som sygeplejerske vikar

Overenskomst pr.1. marts 2023

SygeplejerskerTimeløn uden erfaring*Timeløn u. erfaring med pension**Timeløn med erfaring*Timeløn med erfaring med pension**
Dagvagt - hverdag245,21264,83255,47275,91
Aften-/nat - hverdag (15.00-07.00)306,51331,03319,34344,89
Weekend – dag (07.00-15.00) og fredag fra (15.00-23.00) 367,82397,25383,21413,87
Weekend – aften-/nat (15.00-07.00) og fredag fra (23.00-07.00) 429,12463,45447,07482,84
Søgnehelligdage (07.00-15.00)490,42529,65510,94551,82
Søgnehelligdage – aften-/nat (15.00-07.00)551,72595,86574,81620,79

Ansvarshavende tillæg:
For pålagt ansvarshavende funktion (overordnet administrativt ansvar) på sygehuse og selvstændige plejehjem. Udgør pr. time kr. 9,87

Funktionstillæg:
For funktion som afdelingssygeplejerske, sundhedsplejerske, sygeplejersker, som udfører arbejde og har efter-/videreuddannelse indenfor specialerne onkologi, operation, intensiv og sygeplejelærer. Udgør pr. time kr. 23,94

Kvalifikationstillæg:
For lukket/sikret afd, sundhedspleje, hygiejne, neonatal, radiologi, dialyse, coronar, intensiv samt skadestue (kvalifikationstillæg udbetales, når vikaren benytter sit speciale ved løsning af opgaven). Udgør pr. time kr. 14,06

Pensionsbidrag udgør 9% 

Vikarens andel udgør 1%

Carelink´s andel udgør 8%

For at kunne få erfaringstillæg er det et krav, at du har 6 års dokumenteret klinisk erfaring fra den dag, du blev uddannet, samt at du har arbejdet 1 år inden for de sidste 3 år.

Overenskomst

Se den gældende overenskomst her