Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

SOSU

Social- og Sundhedshjælper

SOSU-hjælpervikar – et job med spændende udfordringer og oplevelser

Du er som SOSU-hjælper vikar ikke bare en uvurderlig hjælp for vores borgere og patienter. Du er også en uundværlig hjælp for vores kunder, når der er brug for ekstra, varme hænder til at få hverdagen og vagtplanerne til at gå op. Det kan for eksempel være i tilfælde af sygdom, ferie eller travlhed i personalegruppen.

Social- og Sundhedsassistent

Ny og spændende hverdag som SOSU-assistentvikar hos Carelink

Som SOSU-assistentvikar bliver du en del af Danmarks bedste og hurtigst voksende omsorgsorganisation inden for sundhedssektoren. Og dine fornemmeste opgaver er at støtte vores kunders borgere og patienter med den bedst tænkelige pleje og omsorg. For siger du ja til at blive en del af Carelink, har du samtidig valgt respekt og omsorg til.
Sygehjælper

Sygehjælper med stort omsorgsgen og bred plejeerfaring

Som sygehjælpervikar hos Carelink har du helt sikkert et veludviklet omsorgsgen og ofte en bred erfaring fra pleje- og sundhedssektoren. Du er uddannet til professionel behandling, kærlig omsorg og praktisk hjælp til borgere og patienter, der har brug for os. Uddannelsen til sygehjælper var en forløber for SOSU-uddannelserne, og du er som sygehjælper uddannet før 1990.
Plejemedhjælper

Plejemedhjælper hos Carelink – et fleksibelt job med udfordringer

Som ufaglært plejemedhjælpervikar hos Carelink gør du en stor forskel i dit daglige arbejde med borgere og patienter, som har brug for den allerbedste omsorg og pleje. Enten i form af praktisk hjælp eller respiratorisk overvågning.

Bliv SOSU-vikar hos Danmarks mest omsorgsfulde vikarbureau

Carelink er et af de vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren i Danmark med allerflest SOSU-medarbejdere tilknyttet. Og det er vi både glade for og stolte af. Vi ved, at langt de fleste SOSU-medarbejdere har en faglig stolthed udover det sædvanlige, og at de alle deler Carelinks ambition om at møde borgere og patienter med respekt og yde den bedst tænkelige omsorg. Vi bilder os ind, at det er derfor, vi har så mange tilknyttede SOSU-medarbejdere hos Carelink.

Afhængig af din erfaring, kompetencer og uddannelse har vi specifikke vikartilbud inden for SOSU-området:

Jobbet som SOSU-vikar er meget fleksibelt

Fordi du som SOSU-vikar spænder bredt på tværs af sundhedssektoren, er du en meget vigtig del af Carelinks berettigelse – og succes. Vi er afhængige af den store sundhedsfaglige stolthed, vores SOSU-vikarer hver dag tager på arbejde med. Og vi er samtidig afhængige af den fleksibilitet, der ligger i at være SOSU-vikar hos Carelink. Vi kan tilbyde dig dag-, aften-, natte- og weekendvagter på forskellige arbejdspladser fordelt over hele landet. Det gør det fleksibelt for dig at vælge den arbejdstid og den arbejdsplads, der passer bedst til dig. Og det gør det fleksibelt for både Carelink og vores kunder, at vi kan dække vores borgeres og patienters behov for omsorg og pleje – hvor som helst i landet og på alle tider af døgnet.

Vikar eller fastansat – du bestemmer

Foruden vikarjob kan vi tilbyde dig en fast stilling i et af Carelinks respirationsteams.

Som teammedarbejder har du mulighed for at bruge dine menneskelige og faglige kompetencer til at bidrage til øget livskvalitet for en eller flere af vores respiratoriske borgere i form af pleje, omsorg og respiratorisk overvågning.

Carelink er leverandør til Respirations Center Vest og Respirations Center Syd, og vi har respiratoriske teams i hele Jylland og på Fyn. Bor du vest for Storebælt, har du derfor gode muligheder for ansættelse i et af vores respirationsteams i nærheden af der, hvor du bor.

Som fastansat teammedarbejder er det ikke et krav, at du har erfaring med respiratorisk overvågning. Vi sørger for en grundig oplæring hjemme hos den borger, du bliver ansat hos.

Uanset om du ønsker at være vikar eller fastansat, ser vi frem til at byde dig velkommen hos Carelink – Danmarks bedst omsorgsorganisation inden for sundhedssektoren.

Har du flere spørgsmål?

Marcus Skeel Nikolajsen 

Rekrutteringskonsulent

+45 44 22 42 41
hr@carelink.dk