Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

Pædagog vikar

Pædagog

Pædagog vikar – et alsidigt job med mange muligheder

Som uddannet pædagog  kan vi tilbyde dig en lang række forskellige vikarjobs inden for det pædagogiske område. Vi er repræsenteret overalt i landet, og vi dækker en bred vifte af ydelser, som du, afhængig af din erfaring, kan blive tilbudt vikarjob inden for. 

Socialpædagog

Skab tryghed og stabilitet som socialpædagogvikar

Socialt udsatte borgere er nogle af dem, der har allermest brug for vores omsorg. De har ofte svært ved at klare sig selv uden professionel og menneskelig støtte og vejledning. Det allervigtigste i jobbet som socialpædagogvikar hos Carelink er at udvise omsorg og respekt overfor de socialt udsatte borgere. Din opgave er at skabe struktur og ro i den enkelte borgers liv og hverdag. Og det forventer vi, at du skaber ved at etablere en tryg, fortrolig og respektfuld relation til de borgere, du arbejder med
Pædagogmedhjælper

Gør en forskel som pædagogmedhjælper vikar

Som pædagogmedhjælpervikar (Medhj) hos Carelink er du med til at gøre en stor forskel for de borgere og patienter, der har brug for vores omsorg og respektfulde pleje.

Men også en forskel for vores kunder og deres vagtplaner og for Carelink som omsorgsorganisation.

Pædagogisk assistent

Gør en forskel som pædagogisk assistent

Carelinks tusindvis af PAU vikarer gør hver dag en forskel for både børn og voksne borgere og patienter. Vikararbejdet består for den overvejende del i diverse pædagogiske aktiviteter og nærvær. Både inden for normal- og specialområdet. Den rette omsorg har ofte ingen formel. Den skal komme fra hjertet – og gør den det, er man ikke i tvivl. Det mærkes med det samme. Hvis du kan levere ægte omsorg og opmærksomhed til de borgere, og patienter, der har brug for pædagogisk assistance, så er et vikarjob hos Carelink noget for dig.

Bliv pædagogvikar hos Danmarks mest omsorgsfulde vikarbureau

Hos Carelink oplever vi en stigende efterspørgsel efter pædagogiske vikarydelser. I særdeleshed på vores bosteder er behovet for vores pædagogiske vikarydelser vokset. Vi oplever således en konstant efterspørgsel efter pædagogvikarer til at varetage udvikling, læring og støtte af borgere – både børn, unge og voksne – der grundet fysiske eller psykiske udfordringer har brug for særlig pædagogisk opmærksomhed og hjælp.

Som pædagogvikar hos Carelink er der gode muligheder vikaransættelse i et bredt spænd inden for det pædagogiske felt. Uanset din pædagogiske profil, vil vi meget gerne have dig med på vores hold af dedikerede og engagerede vikarer. Og lige nu er borgere med forskellige udfordringer klar til at modtage vores omsorg og pleje, så deres liv og deres hverdag bliver mere indholdsrig og sammenhængende. Den omsorg og pleje vil vi gerne have dig til at hjælpe os med at levere.

Har du flere spørgsmål?

Marcus Skeel Nikolajsen 

Rekrutteringskonsulent

+45 44 22 42 41
hr@carelink.dk