Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Jordemoder

Jordemodervikar – et alsidigt job med mange muligheder

Carelink Norden håndterer dagligt en lang række opgaver til jordemødre på sygehuse i både Danmark, i Norge og på Færøerne. Vores fokus er, at du som jordemodervikar er optimalt klædt på til opgaven, så du falder til med det samme og gør en positiv forskel for både mor, barn og afdelingens fastansatte personale.

Som jordemodervikar hos Carelink Norden kan du tage vagter i Danmark, i Norge og på Færøerne. Uanset hvor du vælger at arbejde, så får du en god løn inkl. attraktiv pension.

Ønsker du at blive jordemodervikar i udlandet, sørger vi for bolig, rejse og alt det praktiske i samarbejde med dig, så at du kan fokusere på dine kerneopgaver som jordemoder. 

Skal du til udlandet at arbejde, skal du have autorisation til det pågældende land. Det kan vi også hjælpe dig med.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed

Carelink Norden er “med dig” på jobbet

Hos Carelink Norden er du altid tilknyttet den samme kontaktperson, som varetager alt det praktiske og er til rådighed med svar og hjælp til alt det, du måtte have spørgsmål til. Med andre ord, så er vi med dig hele vejen.

Som jordemoderenvikar er dine kerneopgaver er at varetage graviditeten, fødslen og barselsforløbet hos kvinden, hvorfor vi har vikaropgaver inden for:

  • Svangre
  • Fødsler
  • Barsel

Både i Danmark, i Norge og på Færøerne.