Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Bliv vikar

Frihed, fleksibilitet og god løn 

Værdsætter du frihed, fleksibilitet og god løn inkl. pensionsordning og ordnede forhold?

Og kan du lide at udfordre dig selv og din faglighed i nye arbejdsrelationer? Så er Carelink Norden det perfekte match for dig som vikar. Vi tilbyder spændende vikarstillinger til jordemødre og sygeplejersker i både Danmark og Norge og på Grønland og Færøerne.

Som vikar hos Carelink Norden har du frihed til selv at vælge. Du kan i dén grad få stillet din rejselyst, og du har ultimativ fleksibilitet i din ansættelse – så det passer til det liv, du og din familie ønsker at leve. Men uanset hvor, du vælger at tage på vikareventyr, så garanterer vi dig masser af udfordringer og masser af uforglemmelige oplevelser.

Hos Carelink Norden er du samtidig i gode og sikre hænder. Vi guider dig igennem dine vikariater fra A-Z, og vi tager os af alt det praktiske, så du kun skal fokusere på dét, du er god til. Carelink Norden sørger for alt fra socialsikring til skat, og vi hjælper dig selvfølgelig også, når der skal laves selvangivelser. Vi er altid til rådighed på telefonen og med skriftlige vejledninger.

Store oplevelser og nye udfordringer i Norge?

Hvis du som vikar har lyst til at rejse til Norge, vil du, udover at møde nye kollegaer og skabe dig et stort netværk, få fantastiske kombineret med pulserende byliv. Oplev Nordlys i Nordnorge, en tur på Prædikestolen i Stavanger og bylivet i Oslo.

Vikar på Grønland – en storslået oplevelse

Grønland er som ingen andre steder i verden. Kombinér din faglighed med helt unikke
naturoplevelser. De betagende vider, de imponerende isbjerge og den beroligende stilhed gør
et vikarjob på Grønland på alle måder storslået.

Bliv vikar på betagende Færøerne

Kom med Carelink Norden til Færøerne og få en oplevelse for livet. De brusende vandfald, de stejle klipper og det rige dyreliv er lige så enestående som den færingernes gæstfrihed.

Rejs ud som vikar hos Carelink Norden

Hvis du som vikar har lyst til at rejse til Norge, Grønland eller Færøerne, vil du udover at møde nye kollegaer og skabe dig et stort netværk også få en fantastisk oplevelse. F.eks. nordlys i Nordnorge, en tur på prædikestolen i Stavanger eller det pulserende byliv i Oslo. For ikke at nævne uforglemmelige naturoplevelser på Grønland eller Færøerne.

Carelink Norden giver en god løn inkl. pensionsordning, som du enten kan vælge at få indbetalt til et pensionsselskab eller udbetalt til dig selv efter hvert endt vikariat.

Du er naturligvis omfattet af Carelink Nordens lovpligtige forsikringer, både på rejsen og i jobbet.

Har du spørgsmål, kan du altid komme i kontakt med os – døgnet rundt. 

Vi glæder os meget til at arbejde sammen med dig. Vi håber, at vi kan berige dig med nye, faglige udfordringer og vi ved, at der venter dig en masse nye og spændende oplevelser. Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed