Vil du være vikar hos Carelink Norden?

– vi har brug for dig

 

Om os

Vi samler på gode relationer

Carelink Norden er et passioneret og specialiseret sundhedsfagligt vikarbureau for jordemødre og specialsygeplejersker, der ønsker frihed, faglige udfordringer og uforglemmelige oplevelser.

Carelink Norden har mere end 15 års erfaring med formidling af vikartjenester og rekruttering af specialsygeplejersker og jordemødre til sygehuse over hele Danmark, i Norge og på Færøerne og Grønland.

Vores mangeårige erfaring og vores dedikerede fokus på jordemødre og specialsygeplejersker har givet os et unikt og indgående kendskab til de forhold, der gør sig gældende for netop jordemødre og specialsygeplejersker.

Vi ved, hvad der rører sig, og vi ved, hvad vi taler om. Det giver tryghed for både os, vores vikarer og vores kunder.

Ydelser

Vores fornemmeste opgave er at skabe det bedste match

Hos Carelink Norden går vi hver dag på arbejde for at skabe det bedste match mellem de bedste jordemødre og specialsygeplejersker og de bedste opgaver. Vi ved, hvor stolte vores vikarer er af deres faglighed og vi ved, hvor stor en forskel de gør på de forskellige sygehuse – både herhjemme og i udlandet.

Det bedste match handler dog ikke alene om faglighed og kompetencer. Det handler også om menneskelige relationer. Vi har derfor stort fokus på, at vi lærer hinanden at kende, så vi sikrer, at den høje faglighed går hånd i hånd med forventningsafstemning og trivsel. De bedste og mest effektive arbejdsresultater er nu en gang baseret på arbejdsglæde. Og det er til gavn for både os, vores vikarer, vores kunder og for de borgere og patienter, der har brug for vores hjælp.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed