• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

ABC Demens – bliv klogere på demens

Kursusbeskrivelse

Møder du mennesker med demens og deres pårørende i dit arbejde? Så kan du sikkert bruge disse e-learningsvideoer i dit arbejde som Carelink vikar.

“ABC Demens” er gratis e-learning til fagpersoner, der arbejder med mennesker med demens. Opret dig som bruger og afprøv din viden om demens gennem konkrete cases, øvelser, filmklip og illustrationer.

Vi anbefaler at du starter med følgende kurser.

ABC Demens – pleje og omsorg
Gratis e-learning for dig, der arbejder med støtte, pleje og omsorg af mennesker med demens. Fx Sosu-hjælpere og -assistenter, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter.
ABC Demens – udfordrende adfærd
Gratis e-learning for sygeplejersker, sosu-assistenter, ergo- og fysioterapeuter samt pædagoger i hjemmeplejen og på pleje- og aktivitetscentre, som møder mennesker med demens, der har udfordrende adfærd.
 

Information om kurset

Kurset er online og kan gennemføres 24/7
Kursus for dig som arbejder med demente borgere
Demens