• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Om os

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Vores vision

Vi vil være banebrydende og firstmovers inden anden aktør marked – vi vil sætte vores aftryk på beskæftigelsesindsatsen i Danmark.

Vores værdigrundlag

Carelink Gruppens værdigrundlag hviler på respekten for det enkelte individ og troen på, at alle mennesker kan udvikle sig ved at handle. Mennesker skal have indflydelse, lyttes til og have reelt ejerskab på de mål, der opstilles.

Vores menneskesyn

Vores menneskesyn kan formuleres i den aktive sætning: ’jeg kan’. ’Jeg kan’ skal forstås som, at alle mennesker kan noget. Det betyder ikke, at alle mennesker kan lige meget eller kan udvikles til at kunne det samme. Vi tror ikke på, at dette ’jeg kan’ skabes i et tomrum men derimod gennem handlinger og i samvær med andre mennesker.