Nu er jeg vikar. Hvad sker der så?

Når du er blevet tilknyttet som vikar i Carelink Gruppen, vil du kunne se ledige vagter via dit vikarlogin og på din app. Her vil du kunne booke dig selv på de vagter, der passer til din faggruppe og dine kompetencer. Vi kan også ringe eller skrive til dig, hvis vi har vagter, der passer lige til dig. Noget af det første, du skal som ny vikar, er at opdatere din onlinekalender med dine ønsker. Husk også at notere, hvis du ikke ønsker vagt.

Når du har fået din første vagt, er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt klædt på til at køre ud som vikar. Vi følger dig tæt, når du er ny vikar, og sikrer os, at du har forstået procedurerne, opgaverne, og om der er eventuelle praktiske spørgsmål.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og vi er aldrig mere end et opkald væk.

Svar på andre spørgsmål

Af hensyn til SKAT, kan der ikke udbetales skattefri kørselsgodtgørelse for tjenestekilometer uden
et korrekt udfyldt skema.
Du bedes derfor dokumenterer din kørsel overfor SKAT ved at udfylde dette skema, hver gang du
skal have udbetalt tjenestekørsel. Dette skema sendes til oekonomi@carelink.dk.
Tjenestekørsel er kilometer kørt i vagt, hvor du skal anvende egen bil.

Du kan downloade skema her: Download tjenestekørselsskema

Der er stor fokus på borgersikkerhed i kommunerne. Derfor er det vigtigt, du kan identificere dig med dit vikar ID-kort, når du møder ind på din vagt. På den måde, kan både kunde og borger se, at du er vikar for Carelink Gruppen.

For 14-dagslønnede vikarer indtil fredag kl. 12.00 samt weekendvagter, der er godkendt senest mandag kl. 08.00 af vikar og vagtsted mandag kl. 16.00.

For månedslønnede handicaphjælpere i Region Syd er lønperioden 20.-19. i måneden.

Er du ansat under FOA-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under DSR-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under BUPL, er det din institutionserfaring, der er afgørende for din lønsats. Du kan finde din faggruppe her på hjemmesiden og se de forskellige lønsatser.