Nu er jeg vikar, hvad sker der så?

Når du er blevet tilknyttet som Carelink-vikar, vil du kunne se ledige vagter via dit vikarlogin og på din App. Her vil du kunne booke dig selv på de vagter der passer til din faggruppe og dine kompetencer. Vi kan også ringe eller skrive til dig, hvis vi har vagter der passer lige til dig. Noget af det første du skal som ny vikar, er at opdatere din online kalender med dine ønsker, husk også at notere, hvis du ikke ønsker vagt.

Når du har fået din første vagt, er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt klædt på til at køre ud som vikar. Vi følger dig tæt, når du er ny vikar, og sikrer os, at du har forstået procedurerne, opgaverne og om der er eventuelle praktiske spørgsmål.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og vi er aldrig mere end et opkald væk.

Svar på andre spørgsmål

Der er stor fokus på borgersikkerhed i kommunerne, derfor er det vigtigt at du kan identificeret dig med dit vikar ID-kort når du møder i vagt. Så kan både kunde og borger se, at du er vikar for Carelink.

For 14. dags lønnede vikarer indtil fredag kl. 12.00 dog weekendvagter der er godkendt senest mandag kl. 08.00 af vikar og vagtsted mandag kl. 16.00.

For månedslønnede handicaphjælpere i Region Syd er lønperioden 20.-19. i måneden.

Er du ansat under FOA-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under DSR-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under BUPL, er det din institutionserfaring, der er afgørende for din lønsats. Du kan finde din faggruppe her på hjemmesiden og se de forskellige lønsatser.

Hvis du skal have ændret dit skattekort, skal du logge ind på dit vikarlogin, log ind skal ske via vores hjemmeside www.carelink.dk her kan du under “Min side” vælge hvilket skattekort vi skal anvende. Bemærk at der vil være 3 dages behandlingstid.