Hvad er kravene for at blive vikar?

Du skal være uddannet eller have erfaring inden for sundhedssektoren. Du kan se, hvilke uddannelser der giver adgang til at være vikar hos Carelink under spørgsmålet ”Hvilke faggrupper er tilknyttet Carelink”. Er du ufaglært, skal du have mindst ét års relevant erhvervserfaring inden for de sidste tre år. Svarende til 1800 timer. 

Vi har altid brug for dygtige og erfarne, sundhedsfaglige vikarer. Er det noget for dig, eller har du spørgsmål, til hvordan det er at være vikar hos Carelink, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter sidder klar til at tale med dig alle hverdage fra 08.00-16.00

Kontakt Carelink – Sjælland og øerne

+45 39 69 15 80
hrmail@carelink.dk

Kontakt Carelink – Jylland og Fyn

+45 44 22 42 41
hr@carelink.dk

Kontakt Carelink – De nordiske lande

+45 86 78 78 98
norden@carelink.dk

Svar på andre spørgsmål

Af hensyn til SKAT, kan der ikke udbetales skattefri kørselsgodtgørelse for tjenestekilometer uden
et korrekt udfyldt skema.
Du bedes derfor dokumenterer din kørsel overfor SKAT ved at udfylde dette skema, hver gang du
skal have udbetalt tjenestekørsel. Dette skema sendes til oekonomi@carelink.dk.
Tjenestekørsel er kilometer kørt i vagt, hvor du skal anvende egen bil.

Du kan downloade skema her: Download tjenestekørselsskema

Der er stor fokus på borgersikkerhed i kommunerne, derfor er det vigtigt at du kan identificeret dig med dit vikar ID-kort når du møder i vagt. Så kan både kunde og borger se, at du er vikar for Carelink.

For 14. dags lønnede vikarer indtil fredag kl. 12.00 dog weekendvagter der er godkendt senest mandag kl. 08.00 af vikar og vagtsted mandag kl. 16.00.

For månedslønnede handicaphjælpere i Region Syd er lønperioden 20.-19. i måneden.

Er du ansat under FOA-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under DSR-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under BUPL, er det din institutionserfaring, der er afgørende for din lønsats. Du kan finde din faggruppe her på hjemmesiden og se de forskellige lønsatser.