Hvad er kravene for at blive vikar?

Du skal være uddannet eller have erfaring inden for sundhedssektoren. Du kan se, hvilke uddannelser der giver adgang til at være vikar hos Carelink Gruppen under spørgsmålet ”Hvilke faggrupper er tilknyttet Carelink Gruppen”. Er du ufaglært, skal du have mindst ét års relevant erhvervserfaring inden for de sidste tre år. Svarende til 1800 timer. 

Vi har altid brug for dygtige og erfarne, sundhedsfaglige vikarer. Er det noget for dig, eller har du spørgsmål, til hvordan det er at være vikar hos Carelink Gruppen, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter sidder klar til at tale med dig alle hverdage fra kl. 08.00-16.00.

Kontakt Carelink Gruppen – Sjælland og øerne

Tlf. 39691580
hrmail@carelink.dk

Kontakt Carelink Gruppen – Jylland og Fyn

Tlf. 44224241
hr@carelink.dk

Kontakt Carelink Gruppen – De nordiske lande

Tlf. 86787898
norden@carelink.dk

Svar på andre spørgsmål

Af hensyn til SKAT, kan der ikke udbetales skattefri kørselsgodtgørelse for tjenestekilometer uden
et korrekt udfyldt skema.
Du bedes derfor dokumenterer din kørsel overfor SKAT ved at udfylde dette skema, hver gang du
skal have udbetalt tjenestekørsel. Dette skema sendes til oekonomi@carelink.dk.
Tjenestekørsel er kilometer kørt i vagt, hvor du skal anvende egen bil.

Du kan downloade skema her: Download tjenestekørselsskema

Der er stor fokus på borgersikkerhed i kommunerne. Derfor er det vigtigt, du kan identificere dig med dit vikar ID-kort, når du møder ind på din vagt. På den måde, kan både kunde og borger se, at du er vikar for Carelink Gruppen.

For 14-dagslønnede vikarer indtil fredag kl. 12.00 samt weekendvagter, der er godkendt senest mandag kl. 08.00 af vikar og vagtsted mandag kl. 16.00.

For månedslønnede handicaphjælpere i Region Syd er lønperioden 20.-19. i måneden.

Er du ansat under FOA-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under DSR-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under BUPL, er det din institutionserfaring, der er afgørende for din lønsats. Du kan finde din faggruppe her på hjemmesiden og se de forskellige lønsatser.