Carelink er 1. leverandør i Aarhus Kommune

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, og kunne du tænke dig at tage vagter i Aarhus Kommune?

Carelink er 1. leverandør i Aarhus kommune, så vil du sikre dig alle de spændende vagter, er det hos Carelink du skal være vikar.

Vi kan tilbyde dig vagter på både plejehjem og i hjemmeplejen, du vælger selv i din app, hvilke vagter du gerne vil have.

Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? 

Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at arbejde som vikar, det gør hverdagen nemmere at du selv kan planlægge dit arbejdsliv.
Som vikar hos Carelink arbejder du under ordnede forhold, du bliver lønnet iflg. overenskomst med FOA og er sikret en rigtig god løn, kørselsgodtgørelse jf. overenskomst samt pension og feriepenge.

Vil du gerne beholde dit faste job og tage ekstra vagter som vikar?

Mange af vores Sosu-vikarer kommer til Carelink med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Nogle tager en enkelt vagt om måneden, andre har måske faste fridage, hvor de gerne vil ud og se noget andet og tjene ekstra. Det er helt op til dig og din kalender, hvor meget du vil byde ind med. Når du bliver vikar får du adgang til din online kalender, her opdaterer du selv hvilke dage du kan arbejde og hvilke dage du holder fri eller er på dit faste job.

 

Vi forventer at du:

  • Kan give den ældre omsorg og nærvær
  • Kan bidrage til bedre ældrepleje
  • Kan skabe sikre og trygge rammer med din faglighed
  • Kan sætte dig ind i den enkeltes behov og livssituation
  • Møder borgeren med et smil

Vi tilbyder dig:

  • Et bagland der støtter dig i en omsorgs- og respektfuld tilgang til arbejdet
  • Mulighed for selv at planlægge din arbejdsuge
  • God løn samt kørselsgodtgørelse (i overensstemmelse med overenskomst)
  • Et let og overskueligt vagtsystem der er kompatibelt med din telefon
  • Mulighed for sparring med sundhedsfagligt uddannet personale

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at give os et kald på tlf. 44224241 er du allerede klar til at sende os en ansøgning kan du klikke på ansøg om at blive vikar.

 

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Midtjylland

Kontaktperson

Marcus Skeel Nikolajsen

Rekrutteringskonsulent Tlf. 44224241

Om Carelink

Vi er blandt Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer – og det forpligter! Vi vil være den foretrukne leverandør af både fleksible og permanente sundhedsfaglige personaleløsninger. Vores kernekompetence består af vores evne til at levere høj service med fokus på borgeren. Vi gør alt, hvad vi kan for, at vores borgere, kolleger og kunder får den bedst mulige service og behandling. Derfor står vi altid til rådighed for dig som ansat, når du har brug for os. Det er uanset, om du ønsker sparring om en faglig udfordring eller blot et lyttende øre - når du bliver ansat hos Carelink, bliver du en del af vores Carelink familie.