Bliv sygeplejerske vikar ved Sydvestjysk Sygehus

Det er med glæde og stolthed, at vi kan meddele, at vi nu også er blevet leverandør på Sydvestjysk Sygehus.

Når du kommer til Carelink som sygeplejerske vikar, vil vi sikre, at der er match mellem dine kompetencer og ønsker, samt afdelingernes efterspørgsel inden du tilbydes vagten. Det er derfor et krav at du har erfaring fra sygehus.

Du skal som vikar varetage de sygeplejeopgaver, der forefindes på afsnittet og følge de vejledninger og instrukser, som er gældende i de pågældende afdelinger.

Som Carelink sygeplejerske vikar, får du friheden til selv at bestemme, om du vil arbejde dag, aften eller nattevagter. Du får som vikar en online kalender, hvor du frit kan sætte rådighed ind de dage, hvor du gerne vil tilbydes vagter og sætte ønsker ikke vagt, de dage hvor du vil holde fri eller ferie.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine muligheder, for eksempel tidsbegrænsede ansættelser.

Har du lyst til at:

  • Være herre i eget arbejdsliv
  • Selv bestemme hvornår du holder fri
  • Fokusere på sygeplejens kerneopgaver
  • Udvikle dine kompetencer

Vi tilbyder dig:

  • Mulighed for selv at planlægge din arbejdsuge
  • Attraktiv løn samt kørselsgodtgørelse (i overensstemmelse med overenskomst)
  • Et let og overskueligt vagtsystem der er kompatibelt med din telefon
  • Mulighed for sparring med sundhedsfagligt uddannet personale

Du kan allerede nu booke en tid til samtale i næste uge, vi sidder klar til at tale med dig og fortælle dig alt om dine muligheder som Carelink-vikar.

Når du har booket tid til samtale, modtager du en mail med link til ansøgningsformular, det er vigtigt at vi har din ansøgning inden samtalen.

Book tid til din samtale ved at klikke ansøg.

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Sydjylland

Kontaktperson

Elise Højgaard

Rekrutteringskonsulent emh@carelink.dk

Om Carelink

Vi er blandt Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer – og det forpligter! Vi vil være den foretrukne leverandør af både fleksible og permanente sundhedsfaglige personaleløsninger. Vores kernekompetence består af vores evne til at levere høj service med fokus på borgeren. Vi gør alt, hvad vi kan for, at vores borgere, kolleger og kunder får den bedst mulige service og behandling. Derfor står vi altid til rådighed for dig som ansat, når du har brug for os. Det er uanset, om du ønsker sparring om en faglig udfordring eller blot et lyttende øre - når du bliver ansat hos Carelink, bliver du en del af vores Carelink familie.