• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Vi flytter i nye flotte rammer

Vi er vokset – både i vores vikar og teams afdeling, vores børn og unge afdelingen og med nye kolleger fra Medflex– og kan derfor ikke længere være i det dejlige hus på Kristrupvej. 

Med vores nye domicil tager vi hul på en ny og spændende fremtid, får over dobbelt så meget plads og mulighed for at udvikle os endnu mere.

Det er stadig i Randers og med parkering lige ved døren, og med flere muligheder for at få endnu mere luft under vingerne.

Nemt at komme til 

Selvom det primære fokus har været at få mere plads og rummelighed, med det nye kontor, så har tilgængelighed også været vigtigt. Med det nye kontor er det nemt at komme til direkte fra motorvejen og der er mange gratis parkeringspladser lige ved døren. 

Vi glæder os til at komme på plads i løbet af ugen og vi glæder os til Jeres besøg i de nye rammer.