Nyhed

Flere vundne udbud til Carelink Norden!

Vi kan med glæde nu fortælle, at Carelink Norden endnu engang er blevet valgt som 1. leverandør for vikariater til sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i en samling af norske kommuner.

Denne gang er der tale om kommunerne i det tidligere Vestfold fylke:

  • Larvik
  • Holmestrand
  • Horten
  • Sandefjord
  • Tønsberg
  • Færder

Disse kommuner er beliggende i det helt sydlige Norge, hvor Vestfold bl.a. kaldes for ”Solkysten”. Alle byer i Vestfold ligger ud til havet, og i Fylke finder du bl.a. Færder nationalpark, flere dejlige strande og rig mulighed for at sejle til dine destinationer.

Her er også mulighed for vandreture på en af de mange populære kysstier, gennem sandstrandene og de hyggelige gamle landsbyer med hvidmalede træhuse. Her findes også underholdning for familien med flere aktivitetsparker.

Desuden er regionen kendt for sine lokale madtraditioner og friskfangede råvarer fra havet. Er man kulturelt interesseret findes også flere store kunstmuseer rundt omkring i Vestfold.

Så kunne du tænke dig at kombinere din faglighed og dit arbejde med store oplevelser – tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86787898

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktperson hos Carelink

Linn Bertelsen

Afdelingschef Mail. lbb@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.