• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

Socialrådgivere søges til kommende vikariater i Jylland

Hos Carelink Gruppen stræber vi efter at være din foretrukne partner, når du søger efter muligheder som socialrådgivervikar. At arbejde som vikar giver dig større frihed, god løn, fleksibilitet og muligheden for spændende nye udfordringer.

Vi søger vikarer til en bred vifte af opgaver, med typiske vikariater på 3-6 måneder samt barselsvikariater, både på fuld- og deltid.

Når du arbejder som socialrådgivervikar hos Carelink Gruppen, sikrer vi altid, at dine kompetencer og ønsker matcher de opgaver, du bliver tilbudt.

Vi tilbyder vikariater inden for områder som børn og familier samt beskæftigelse, og vores vigtigste opgave er at skabe et match mellem dig og kunden som har brug for hjælp.

 

Vi forventer at du:

 • Du er uddannet socialrådgiver med mindst 3 års erfaring som myndighedsperson.
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og er rigtig god til at samarbejde
 • Du vægter din faglighed og dine kompetencer højt
 • Du evner at have et godt overblik og kan strukturere og prioriterer i store sagsmængder
 • Du kan være selvkørende allerede fra den første arbejdsdag

Vi tilbyder dig:

 • Vikariater som matcher dine faglige kvalifikationer og ønsker
 • Tilbud om relevante kurser
 • Lønudbetaling hver 14 dag
 • Overenskomst med Dansk Erhverv og Dansk Socialrådgiverforening
 • Pension og feriepenge fra første arbejdsdag
 • Et fleksibelt arbejdsliv

Du kan se lønsatser for socialrådgivere her: Løn og vilkår – Carelink Gruppen

Du kan se overenskomsten for socialrådgivervikarer her: Overenskomst 

 

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Midtjylland

Kontaktperson

Om Carelink Gruppen

Carelink Gruppens formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, det gør en forskel, når det offentlige og det private samarbejder og supplerer hinanden.
Vi arbejder for alle borgere i hele Danmark – på tværs af geografi, alder og behov. Vi giver udsatte familier et rygstød, og vi hjælper stressramte tilbage på jobbet. Vi leverer personale til sygehuse og hjemmepleje. Og gennem Carelink Fonden støtter vi forskning og udvikling inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet.

Carelink Gruppen er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen. Vi træder til, hvis det uventede sker, når ventelisterne bliver for lange, eller der er mangel på hoveder og hænder.

Carelink Gruppen – Sammen om bedre velfærd