• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

Centervikarer søges til vagter på Røde Kors Asyl- og udrejsecentre

Kan du bidrage aktivt til at sikre asylansøgerne en god modtagelse, et godt ophold og en god afrejse?

Carelink er 1. leverandør af vikarer på Røde Kors asylcentre.

Vi kan tilbyde vagter på Røde Kors Asyl- og udrejsecentre i hele landet.

Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at arbejde som vikar, det gør hverdagen nemmere at du selv kan planlægge dit arbejdsliv.
Som vikar hos Carelink arbejder du under ordnede forhold, du bliver lønnet iflg. overenskomst med FOA og BUPL og er sikret en rigtig god løn samt pension og feriepenge.

Vil du gerne beholde dit faste job og tage ekstra vagter som vikar?

Mange af vores vikarer kommer til Carelink med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Nogle tager en enkelt vagt om måneden, andre har måske faste fridage, hvor de gerne vil ud og se noget andet og tjene ekstra. Det er helt op til dig og din kalender, hvor meget du vil byde ind med. Når du bliver vikar får du adgang til din online kalender, her opdaterer du selv hvilke dage du kan arbejde og hvilke dage du holder fri eller er på dit faste job.

Krav til faglighed:

 • Du har har gode engelskkundskaber
 • Du kan bevare overblikket og arbejde struktureret i en ofte uforudsigelig hverdag
 • Du kan skabe sikre og trygge rammer med din faglighed
 • Du kan sætte dig ind i den enkeltes behov og livssituation
 • Du bidrager aktivt til at sikre et godt samarbejde med kommuner i forbindelse med overgivelse af asylansøgerne til integration.
 • Du har erfaring med lettere computerarbejde, i forhold til de høje krav der gælder for dokumentation som led i netværksmedarbejderens rolle i asylarbejdet.
 • Du har kørekort i kategori B.

Behersker du et eller flere af følgende sprog: farsi, kurdisk, arabisk, ukrainsk eller russisk, vil det være en fordel.

Du skal påregne oplæring i funktionerne på stedet.

Dine sociale færdigheder:

 • Du har minimum 3 års relevant arbejdserfaring fra f.eks. særlige institutioner, bosteder m.v.
 • Du har gode socialfaglige kompetencer og er psykisk robust.
 • Du har gode evner inden for konfliktnedtrapning og konflikthåndtering.

 

Arbejdsopgaver: 

Du skal kunne give en professionel vejledning til asylansøgerne i løbet af asylansøgernes daglige gang på centrene og på den måde sikre asylansøgerne en dagligdag, som styrker deres mulighed for at forvalte eget liv, samt giver dem mulighed for at udbygge og vedligeholde deres faglige kvalifikationer både i en integrationsforberedende forstand samt i forhold til en eventuel tilbagevenden til hjemlandet.

Du skal derudover løse en bred portefølje af forefaldende arbejde, det kan være lette rengøringsopgaver, oprydningsopgaver, administrativt arbejde og i det hele taget bistå centrenes faste netværksmedarbejdere.

 

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Hele landet

Kontaktperson

Om Carelink Gruppen

Carelink Gruppens formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, det gør en forskel, når det offentlige og det private samarbejder og supplerer hinanden.
Vi arbejder for alle borgere i hele Danmark – på tværs af geografi, alder og behov. Vi giver udsatte familier et rygstød, og vi hjælper stressramte tilbage på jobbet. Vi leverer personale til sygehuse og hjemmepleje. Og gennem Carelink Fonden støtter vi forskning og udvikling inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet.

Carelink Gruppen er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen. Vi træder til, hvis det uventede sker, når ventelisterne bliver for lange, eller der er mangel på hoveder og hænder.

Carelink Gruppen – Sammen om bedre velfærd