• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

Bliv sygeplejerske vikar ved Sydvestjysk Sygehus

Det er med glæde og stolthed, at vi kan meddele, at vi nu også er blevet leverandør på Sydvestjysk Sygehus.

Når du kommer til Carelink som sygeplejerske vikar, vil vi sikre, at der er match mellem dine kompetencer og ønsker, samt afdelingernes efterspørgsel inden du tilbydes vagten. Det er derfor et krav at du har erfaring fra sygehus.

Du skal som vikar varetage de sygeplejeopgaver, der forefindes på afsnittet og følge de vejledninger og instrukser, som er gældende i de pågældende afdelinger.

Som Carelink sygeplejerske vikar, får du friheden til selv at bestemme, om du vil arbejde dag, aften eller nattevagter. Du får som vikar en online kalender, hvor du frit kan sætte rådighed ind de dage, hvor du gerne vil tilbydes vagter og sætte ønsker ikke vagt, de dage hvor du vil holde fri eller ferie.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en drøftelse af dine muligheder, for eksempel tidsbegrænsede ansættelser.

Har du lyst til at:

 • Være herre i eget arbejdsliv
 • Selv bestemme hvornår du holder fri
 • Fokusere på sygeplejens kerneopgaver
 • Udvikle dine kompetencer

Vi tilbyder dig:

 • Mulighed for selv at planlægge din arbejdsuge
 • Attraktiv løn samt kørselsgodtgørelse (i overensstemmelse med overenskomst)
 • Et let og overskueligt vagtsystem der er kompatibelt med din telefon
 • Mulighed for sparring med sundhedsfagligt uddannet personale

Du kan allerede nu booke en tid til samtale i næste uge, vi sidder klar til at tale med dig og fortælle dig alt om dine muligheder som Carelink-vikar.

Når du har booket tid til samtale, modtager du en mail med link til ansøgningsformular, det er vigtigt at vi har din ansøgning inden samtalen.

Book tid til din samtale ved at klikke ansøg.

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Sydjylland

Kontaktperson

Om Carelink Gruppen

Carelink Gruppens formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, det gør en forskel, når det offentlige og det private samarbejder og supplerer hinanden.
Vi arbejder for alle borgere i hele Danmark – på tværs af geografi, alder og behov. Vi giver udsatte familier et rygstød, og vi hjælper stressramte tilbage på jobbet. Vi leverer personale til sygehuse og hjemmepleje. Og gennem Carelink Fonden støtter vi forskning og udvikling inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet.

Carelink Gruppen er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen. Vi træder til, hvis det uventede sker, når ventelisterne bliver for lange, eller der er mangel på hoveder og hænder.

Carelink Gruppen – Sammen om bedre velfærd