Sundhedstjek

Vished giver tryghed

Og tryghed giver glæde og overskud

Rigtig mange mennesker kunne godt tænke sig at få mere vished for, hvordan det står til med helbredet og sundheden. For vished giver tryghed og tryghed giver glæde – både livsglæde og arbejdsglæde. Med et Sund & Tryg sundhedstjek har vi gjort det nemt og tilgængeligt for dine medarbejdere at få vished for deres sundhed – til livsglæde og til arbejdsglæde. Som en bonus slipper både du og dine medarbejdere for at skulle bruge til på lægebesøg, der ofte skal passes ind i en travl hverdag.

Hvordan foregår det i praksis?

Vi kommer ud til jer på den dag og det tidspunkt, vi har aftalt. Du og dine medarbejdere skal ikke røre en finger. Allerhøjst stille en finger til rådighed for en blodprøve. Med et Sund & Tryg sundhedstjek giver vi et helhedsbillede af dine medarbejderes sundhed. Vi har det hele med. Det eneste, vi skal bruge, er et diskret lokale, dine medarbejdere – og måske én af deres fingre.

På baggrund af de respektive sundhedstjek, vil vi med vores faglige og menneskelige kompetencer – i dialog med hver enkelt medarbejder – skabe fundamentet til et sundere og tryggere liv. Og vores håb er, at du må tage til takke med gladere, mere effektive og mere produktive medarbejdere… Selv tak.

Tjek til dem, der har nattevagten

Det lovpligtige nattjek til de medarbejdere, der har natarbejde, er med til at sikre bedst mulig trivsel og velbefindende – både i og uden for arbejdstid. Med vores tilbud er det nemt og bekvemt at få foretaget nattjek. Så kan de medarbejdere, der har nattevagt, sove roligt om dagen – og du kan sove roligt om natten.

Ring eller bliv kontaktet af Sund & Tryg

Kontakt os på 70 220 112, eller udfyld nedenstående og bliv kontaktet inden for 24 timer på hverdage.