• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

Volda akut hjemmebehandlingsteam søger vikar fra den 17. juli – 23. august

Vikariatet er i AHT – akut hjemmebehandlingsteam, der er en del af det specialiserede sundhedsvæsens akutpsykiatriske tjeneste.

 

AHT – tilbyder hjemmebehandling til mennesker som oplever symptomer på akut psykisk lidelse eller akut forværring af psykisk lidelse med mål om at undgå akut indlæggelse i de tilfælde hvor hjemmebehandling kan være et bedre eller lige så godt alternativ.

Arbejdstid er kl. 08.00-16.00.

Krav til vikar:

 • Psykiater eller specialist i børne- og ungdomspsykiatri med erfaring fra voksenpsykiatri.
 • En fordel med erfaring med sundhedsplatformen
 • Norsk autorisation
 • HLR gennemført indenfor de sidste 12 mdr.

 

 

 

 

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Norge

Kontaktperson

Om Carelink Gruppen

Carelink Gruppens formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, det gør en forskel, når det offentlige og det private samarbejder og supplerer hinanden.
Vi arbejder for alle borgere i hele Danmark – på tværs af geografi, alder og behov. Vi giver udsatte familier et rygstød, og vi hjælper stressramte tilbage på jobbet. Vi leverer personale til sygehuse og hjemmepleje. Og gennem Carelink Fonden støtter vi forskning og udvikling inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet.

Carelink Gruppen er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen. Vi træder til, hvis det uventede sker, når ventelisterne bliver for lange, eller der er mangel på hoveder og hænder.

Carelink Gruppen – Sammen om bedre velfærd