• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

Timelønnet bookingkonsulent søges til vores afdeling i Søborg

Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen?
Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger inde for pleje- og omsorgsområdet, og samtidig sikre effektiv drift og administration, så er du brikken der mangler i vores team!

Kan du se dig selv i ovenstående har vi det perfekte studiejob til dig, som er under uddannelse til sygeplejerske, med arbejdstider der tager hensyn til dit studie.

Lige nu søger Carelink Gruppen nemlig en struktureret og proaktiv konsulent til vores afdeling i Søborg.

Vi forventer ikke at du har erfaring fra lignende job – vi skal nok lære dig godt op. Det vigtigste er at kundeservice falder dig naturligt, da vores serviceniveau er grundelementet for vores succes.

 

Dine kvalifikationer:

 • Har gode kommunikationsevner
 • Har en god menneskelig forståelse og kan konfliktnedtrappe på samtaleniveau
 • Har en menneskelig robusthed
 • Kan holde overblik og har evnen til at prioriterer opgaver
 • Har et stort drive og en positiv tilgang til at opnå succes
 • Stærk i ydertimerne – Du kan både møde frisk på den tidlige vagt kl. 06.00 og holde dig vågen på aftenvagten der slutter kl. 24:00, da der vil være varierende arbejdstider i weekenderne.

Ansvarsområder:

 • Telefonisk kundeservice
 • Oprettelse af kundeordre
 • Booking af vikarvagter
 • Ad hoc-opgaver

Vi tilbyder:

 • Et attraktivt job i et åbent og uhøjtideligt miljø med engagerede kollegaer
 • Vagter der ligger i hverdagene fra 15:00-24:00 og i weekenden mellem 06:00-24:00.
 • Dine vagter kan aftales løbende, men vi forventer at du:
  – Kan arbejde 1-3 dage om ugen
  – Min. har 1 weekendvagt om måneden, hvor du kan møde ind kl. 06:00

 

Så er du klar til at bringe dine administrative færdigheder ind i sundhedssektoren?
Ansøg nu og bliv en værdifuld del af vores team, hvor hver dag tæller i kampen mod vores fælles mission om at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og ansættelsesdato er efter aftale.
Send din ansøgning og CV til afdelingschef Martin Svarre på mas@carelink.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

København

Kontaktperson

Om Carelink Gruppen

Carelink Gruppens formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, det gør en forskel, når det offentlige og det private samarbejder og supplerer hinanden.
Vi arbejder for alle borgere i hele Danmark – på tværs af geografi, alder og behov. Vi giver udsatte familier et rygstød, og vi hjælper stressramte tilbage på jobbet. Vi leverer personale til sygehuse og hjemmepleje. Og gennem Carelink Fonden støtter vi forskning og udvikling inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet.

Carelink Gruppen er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen. Vi træder til, hvis det uventede sker, når ventelisterne bliver for lange, eller der er mangel på hoveder og hænder.

Carelink Gruppen – Sammen om bedre velfærd