• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

 

 

 

 

Praktikant til Carelink Gruppen IT & Digitalisering

Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan være interessant for dig!
 • Dit daglige arbejdssted vil være Kampmannsgade 1, 1604 København V
 • Opstart vil være 1. september og ca. fem måneder frem
 • Der er ansøgningsfrist fredag den 15. juni 2024 kl. 12.00
 • Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer
 • Vi vil løbende afholde samtaler i takt med modtagelse af ansøgninger i maj
Om Carelink Gruppen – IT & Digitalisering (tidl. Marselisborg IT)

IT & Digitalisering er en del af Carelink Gruppen (www.carelink.dk), som er en velfærdskoncern skabt med et formål om at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, at det offentlige og det private gør hinanden bedre, når vi arbejder sammen og supplerer hinanden.

I IT & Digitalisering udvikler vi softwareløsninger til kunder i den offentlige og private sektor til gavn for både borgere og professionelle. Du vil blive en del af IT & Digitaliserings forretningsteam i København, som består af 2 chefkonsulenter og vores direktør. Hertil vil du have daglig kontakt til vores 12 udviklere med placering i Aalborg. Samtidig arbejder vi tæt sammen med den øvrige forretning i Carelink Gruppen, hvor du vil indgå i en gruppe af praktikanter.

Carelink Gruppen – IT & Digitalisering er kendetegnet ved at være en ung arbejdsplads, hvor vi har et udtalt fokus på at have det sjovt, mens vi går på arbejde. Organisationen er præget af en uformel atmosfære med kort afstand mellem ledere og medarbejdere.

Det, vi søger hos dig

I IT & Digitalisering lægger vi vægt på, at du som praktikant har lyst til og er nysgerrig på at indgå i en IT-virksomhed i rygende udvikling og indgå i teamets forskelligartede opgaver. Vi forventer, at du har:

 • Påbegyndt en kandidatuddannelse i fx Statskundskab, Digital Innovation og Management, Offentlig politik, Business Administration and Digital Business m.fl.
 • Kendskab til og forståelse for hverdagen i en offentlig eller privat virksomhed
 • Interesse for at arbejde med IT og digitalisering
 • Erfaring med at omfavne problemstillinger og arbejde systematisk og struktureret.
Som en del af teamet vil du få en hverdag med højt tempo og mange spændende og alsidige opgaver. Du vil få ansvaret for at drive eller bidrage til større som mindre opgaver – bl.a.:
 • Design og kravspecificering af nye designløsninger af vores eksisterende eller nye systemer
 • Research, analyse og konceptudvikling
 • Udarbejdelse af såvel internt som eksternt materiale til vores systemer fx vejledninger, arbejdsgange, salgsmateriale mv.
 • Implementeringsaktiviteter hos vores kunder
 • Livet og stemningen på kontoret ved at deltage i sociale arrangementer som fredagsbarer og sociale og faglige aktiviteter uden for huset

Din hjælp er vigtig for os, og derfor vil du blive tilknyttet en mentor, som sørger for løbende feedback og sparring – og i øvrigt modtage et månedligt honorar.

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

København

Kontaktperson

Om Carelink Gruppen

Carelink Gruppens formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, det gør en forskel, når det offentlige og det private samarbejder og supplerer hinanden.
Vi arbejder for alle borgere i hele Danmark – på tværs af geografi, alder og behov. Vi giver udsatte familier et rygstød, og vi hjælper stressramte tilbage på jobbet. Vi leverer personale til sygehuse og hjemmepleje. Og gennem Carelink Fonden støtter vi forskning og udvikling inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet.

Carelink Gruppen er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen. Vi træder til, hvis det uventede sker, når ventelisterne bliver for lange, eller der er mangel på hoveder og hænder.

Carelink Gruppen – Sammen om bedre velfærd