Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

SOSU-hjælper

Vikar som SOSU-hjælper hos Carelink- spændende og udfordrende

SOSU-hjælper – en uvurderlig hjælp

Du er som SOSU-hjælper vikar (SSH Vikar) ikke bare en uvurderlig hjælp for vores borgere og patienter. Du er også en uundværlig hjælp for vores kunder, når der er brug for ekstra, varme hænder til at få hverdagen og vagtplanerne til at gå op. Det kan for eksempel være i tilfælde af sygdom, ferie eller travlhed i personalegruppen.

Du er uddannet til at varetage professionel pleje, omsorg og praktisk hjælp. Din vigtigste opgave som vikar hos Carelink er at skabe tryghed hos borgeren eller patienten ved at udvise ro, overskud, omsorg og respekt. På den måde kan du være et afgørende skub i retning af at skabe et godt hverdagsliv og en forbedret livskvalitet for den enkelte. Vi forventer, at du med det samme får etableret en god, ligeværdig og respektfuld relation til den enkelte borger eller patient – også selvom du, som vikar, måske ikke kommer ud til den samme borger dagen efter.

 

Find løn og vilkår

SOSU-hjælper eller hjemmehjælper, I er lige velkomne hos Carelink

Som SOSU-hjælpervikar hos Carelink kan du forvente et job, der er fyldt med spændende udfordringer og nye oplevelser. Du får som vikar et job med mere frihed og en rigtig god løn, som naturligvis er ifølge gældende overenskomst med FOA

Du vil som social- og sundhedshjælpervikar typisk arbejde:

Du kan også arbejde som vikar hos Carelink, hvis du er uddannet hjemmehjælper, som er den gamle uddannelse før social- og sundhedshjælperuddannelsen. Din løn og dine ansættelsesvilkår som hjemmehjælper er de samme som for en social- og sundhedshjælper. 

Vi værdsætter engagement og faglig stolthed

Vi ved godt, at det kræver sit at arbejde som SOSU-hjælpervikar. Det kræver både høj faglighed, stolthed til faget og stort engagement i hvert eneste besøg hos dem, der er afhængige af din hjælp. Og hos Carelink har vi den største respekt for den indsats, vores SOSU-hjælpervikarer lægger i omsorgen og den respektfulde pleje hos vores borgere og patienter.

Ved ansættelsen gennemgår vi dine kompetencer, så vi sammen kan finde ud af, hvor du passer bedst ind – og for at skabe mest værdi for dig selv, for Carelink og for dem, der har brug for plejen og omsorgen. Så kan vi også bedst muligt supportere dig i dit daglige arbejde og identificere, om nogle af dine kvalifikationer skal opdateres. Og vi kan sikre, at dit engagement er i top, og at du på bedst mulig måde kan varetage de opgaver, du bliver stilet overfor i din hverdag. Det er trygt for dig og det er trygt for vores borgere og patienter. Og du kan trygt regne med, at Carelink bakker dit engagement op.

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du kan sende os en ansøgning via vores hjemmeside:

Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Indsend ansøgning
  2. Book en tid til en samtale
  3. Du bliver ringet op af vores rekrutteringskonsulent
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for Carelink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. For at være registret som aktiv vikar, skal du tage mindst en vagt om måneden. 

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på Løn og vilkår.

Du kan finde den her: Løn og vilkår - Carelink

Har du flere spørgsmål?

Marcus Skeel Nikolajsen 

Rekrutteringskonsulent

+45 44 22 42 41
hr@carelink.dk

Løn og overenskomst som SOSU-hjælper

FOA Gruppen

Overenskomst pr.1. marts 2023

Social- og sundhedshjælpere HjemmehjælpereTimeløn uden erfaringTimeløn med erfaring
Dagvagt - hverdag (07.00-15.00)205,47213,15
Hverdag - aften/nat (15.00-07.00)250,67260,04
Weekend – dag (07.00-15.00)308,21319,73
Weekend - aften/nat (15.00-07.00)353,41366,62
Helligdag (07.00-15.00)410,94426,30
Helligdag - aften/nat (15.00-07.00)456,14473,19

Pensionsbidrag udgør 9%
Vikarens andel udgør 1%
Carelink´s andel udgør 8%

Overenskomst

Se overenskomsten her