Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

SOSU-assistent

Ny og spændende hverdag som SOSU-assistentvikar hos Carelink

Savner du udfordringer i dit nuværende job? Og drømmer du om mere frihed, bedre løn og nye oplevelser? Så er et vikarjob hos Carelink noget for dig.

Som SOSU-assistentvikar bliver du en del af Danmarks bedste og hurtigst voksende omsorgsorganisation inden for sundhedssektoren. Og dine fornemmeste opgaver er at støtte vores kunders borgere og patienter med den bedst tænkelige pleje og omsorg. For siger du ja til at blive en del af Carelink, har du samtidig valgt respekt og omsorg til.
Hos Carelink forventer vi nemlig af hinanden, at vi altid møder borgere og patienter med smil, varme, omsorg og respekt. .

Er du plejehjemsassistent, har du samme muligheder

Hvis du er uddannet plejehjemsassistent, som social- og sundhedsassistentuddannelsen hed tidligere, kan du også arbejde som vikar hos Carelink. Som plejehjemsassistent er du sikret præcis samme vilkår, ansættelsesforhold og løn som en social- og sundhedsassistent.

Find løn og vilkår

SSA Amelas historie

Jeg arbejder som Social og Sundhedsassistent. Jeg har snart kørt for Carelink i 4 år, først som SSH og senere som SSA. Jeg har valgt at køre for Carelink da jeg har et indblik og selvbestemmelse over min fritid/arbejdstid. Jeg kører primært i samme kommune, men ikke kun det samme sted. Jeg elsker at komme omkring og at jeg ikke skal ud til det samme HVER dag, det ville blive kedeligt for mig i længden. Jeg kommer i hjemmeplejen, plejehjem, sygehus, rehab og på den måde kan jeg faktisk følge med i mange af borgernes forløb hvilket giver mig et bedre helhedsbillede af borgeren og deres tilstand. Hvis man er til udfordring og spænding skal man bestemt melde sig ind i Carelink. Det er via dem at jeg får mine kompetencer afprøvet og bliver max udfordret på den gode måde ved at komme ud til lidt af hvert. Anbefaler Carelink til alle dem jeg snakker med. For mig vil det hedde sig Carelink så længe der er noget at lave der giver mig glæde og tilfredshed med mig selv.

Amela Catak – SSA – Hobro

Gør som Amela, få et vikarjob hos Carelink

Social- og sundhedsassistent – en af de vigtigste brikker i puslespillet

Fordi du som SOSU-assistent er så alsidig og fleksibel og har så bredt et arbejdsfelt, er der brug for dine kompetencer mange forskellige steder i social- og sundhedssektoren. det er ofte dig , der gør, at brikkerne i et vagtplanspuslespil falder på plads.

Som social- og sundhedsassistent vil du typisk bliver tilbud job på:

  • Plejehjem og hjemmepleje 
  • Bosteder og bofællesskaber 
  • Sygehuse
  • Respiratoriske teams 

Stærke menneskelige og faglige kompetencer

Ved ansættelsen som SSA vikar er det vigtigt for os at vi sammen bruger god tid på at gennemgå og kortlægge dine kompetencer. På den måde kan vi bedst muligt supportere dig i dit daglige arbejde, få dine kvalifikationer opdateret og sikre, at du på bedst mulig måde kan varetage de opgaver, du møder i din hverdag. Det er trygt for dig, og det er trygt for vores borgere og patienter. Og du kan trygt regne med, at Carelink er med dig hver dag og hele vejen.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink.

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du kan sende os en ansøgning via vores hjemmeside:

Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Indsend ansøgning
  2. Book en tid til en samtale
  3. Du bliver ringet op af vores rekrutteringskonsulent
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for Carelink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. For at være registret som aktiv vikar, skal du tage mindst en vagt om måneden. 

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på Løn og vilkår.

Du kan finde den her: Løn og vilkår - Carelink

Har du flere spørgsmål?

Marcus Skeel Nikolajsen 

Rekrutteringskonsulent

+45 44 22 42 41
hr@carelink.dk

Løn og overenskomst som SOSU-assistentvikar og plejehjemsassistentvikar

FOA Gruppen

Overenskomst pr.1. marts 2023

Social- og sundhedsassistenter PlejehjemsassistenterTimeløn uden erfaringTimeløn med erfaring
Dagvagt - hverdag (07.00-15.00)214,86222,54
Hverdag - aften/nat (15.00-07.00)262,13271,50
Weekend – dag (07.00-15.00)322,29333,81
Weekend - aften/nat (15.00-07.00)369,56382,77
Helligdag (07.00-15.00)429,72445,08
Helligdag - aften/nat (15.00-07.00)476,99494,04

Pensionsbidrag udgør 9%

Vikarens andel udgør 1%

Carelink´s andel udgør 8%

Overenskomst

Se overenskomsten her