Sygeplejersker søges til vagter i Aalborg Kommune

Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at arbejde som vikar, det gør hverdagen nemmere at du selv kan planlægge dit arbejdsliv.
Som vikar hos Carelink arbejder du under ordnede forhold, du bliver lønnet iflg. overenskomst med DSR og er sikret en rigtig god løn samt pension og feriepenge.

Vil du gerne beholde dit faste job og tage ekstra vagter som vikar?
Mange af vores vikarer kommer til Carelink med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Nogle tager en enkelt vagt om måneden, andre har måske faste fridage, hvor de gerne vil ud og se noget andet og tjene ekstra. Det er helt op til dig og din kalender, hvor meget du vil byde ind med.
Når du bliver vikar får du adgang til din online kalender, her opdaterer du selv hvilke dage du kan arbejde og hvilke dage du holder fri eller er på dit faste job.

 

Vi tilbyder dig:

  • Et bagland der støtter dig i en omsorgs- og respektfuld tilgang til arbejdet
  • Mulighed for selv at planlægge din arbejdsuge
  • God løn samt kørselsgodtgørelse (i overensstemmelse med overenskomst)
  • Et let og overskueligt vagtsystem der er kompatibelt med din telefon
  • Mulighed for sparring med sundhedsfagligt uddannet personale

Vi forventer at du:

  • Kan give den ældre omsorg og nærvær
  • Kan bidrage til bedre ældrepleje
  • Kan skabe sikre og trygge rammer med din faglighed
  • Kan sætte dig ind i den enkeltes behov og livssituation
  • Møder borgeren med et smil

Bliv en hjælpende hånd for andre

Med et vikararbejde er du en hjælpende hånd for andre, om det er for en periode i dit liv eller om det er den helt rette hylde til dig, så kan vikararbejde hos Carelink måske være noget for dig.

Lær os bedre at kende

Hos Carelink har vi en åben, ærlig og personlig dialog. Både med vores kunder og vores vikarer. På den måde kan vi sikre det bedste match mellem dig som vikar og den arbejdsplads, du skal vikariere på. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om Carelink, kan du læse mere om os her.

Tryg ansættelse hos Carelink

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du føler dig tryg i ansættelsen som vikar hos Carelink. Du skal fokusere på at skabe de bedst mulige forhold for vores borgere og patienter, og du skal bruge mindst muligt krudt på overenskomster, formularer, kontrakter og så videre. Alt det tager vi os af. Vi har styr på alle aftaler, og vi følger vikarloven, så din ansættelse er både god, tryg og i overensstemmelse med gældende lovgivning, overenskomster og øvrige reguleringer.

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Nordjylland

Kontaktperson

Elise Højgaard

Rekrutteringskonsulent emh@carelink.dk

Om Carelink

Vi er blandt Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer – og det forpligter! Vi vil være den foretrukne leverandør af både fleksible og permanente sundhedsfaglige personaleløsninger. Vores kernekompetence består af vores evne til at levere høj service med fokus på borgeren. Vi gør alt, hvad vi kan for, at vores borgere, kolleger og kunder får den bedst mulige service og behandling. Derfor står vi altid til rådighed for dig som ansat, når du har brug for os. Det er uanset, om du ønsker sparring om en faglig udfordring eller blot et lyttende øre - når du bliver ansat hos Carelink, bliver du en del af vores Carelink familie.