Sygeplejerske med demens erfaring søges til vikariat i Andøy kommune

Kiljordheimen sykehjem/plejehjem har behov for en sygeplejerske som kan arbejde minimum 4 uger i perioden fra d. fra d.9.10.23 til d.10.12.23

Krav til kompetencer:

 • Autorisation som sygeplejerske
 • Norsk autorisation
 • Erfaring med ældre med demens
 • Kunne tage minimum fire uger af vikariatet

Om plejehjemmet

Dette er et plejehjem for mennesker med demens. Et tilbud i en fase af sygdommen, hvor man kan gøre brug af små og klare enheder. Deltag i hverdagens gøremål og få hjælp til at udnytte deres kognitive færdigheder.

Huset er opdelt i tre grupper, hvoraf den ene har mulighed for yderligere afskærmning.

Kiiljordheimen har 17 enkeltværelser med eget badeværelse. Lokalerne er udviklet i samarbejde med Kløveråsens kompetencecenter for demens. Huset har direkte adgang til sansehaven.

Personalegruppen er stabil og har gode kompetencer inden for demens. VIPS professionelle model anvendes, og der gøres en indsats for at arbejde efter personcentrerede principper.

Det er et tæt samarbejde med det specialiserede sundhedsvæsen, der har bidraget til tilsynet gennem mange år. Pårørende er vigtige partnere.

Lad os tage os af det praktiske for dig

I Carelink Norden er vi her for at gøre din rejse nem og sørge for de praktiske detaljer, så du kan fokusere på dit arbejde.

Vi kan hjælpe og rådgive om følgende:

 • Rejsearrangementer tur/retur
 • Autorisationsprocedure
 • Skatteforhold
 • Indtægtsforhold
 • Forsikringsforhold
 • IT-systemer
 • Arbejds- og vagtplanlægning

Lad os være din partner på vejen til nye eventyr. Dette er en fantastisk mulighed for at udfordre dig selv og skabe uforglemmelige minder, samtidig med at du nyder en velbetalt karriere som sygeplejerskevikar i Norge.

Vi hos Carelink Norden har mange års erfaring og specialiserer os i at hjælpe sygeplejersker med at finde nye eventyr udenfor Danmark. Vi er altid opdaterede med den seneste information omkring at arbejde som vikar i Norge, og vores højeste prioritet er at sikre, at alle involverede parter har den størst mulige tryghed og komfort under vikariatet.

For mere information er du velkommen til at kontakte Lone eller Louise på, norden@carelink.dk, +45 86 78 78 98

Del denne stilling

Information om stillingen

}

8. oktober 2023

w

Samtaler holdes løbende

Norge

Kontaktperson

Lone Emma Jacobsen

Tlf. 86787898 E-mail. lej@carelink.dk

Om Carelink

Carelink Nærhospital består i dag af speciallæger, psykologer, behandlere, sygeplejersker, pædagoger og på samme tid mennesker. Vi arbejder med både udredning, behandling og vejledning, og vi er overbeviste om, at de tre dele skaber helheden i et behandlingsforløb. Netop fordi at vi både er almene læger og psykiatere, kan vi tilbyde en fuldt dækkende behandling af både hoved og krop.