Sundhedstjek

Har du
spørgsmål?

Ring 70 220 112

Din sundhed. Dit valg.

Hos Carelink Sundhed giver vi dig nu muligheden for at få et solidt tjek af din sundhedstilstand. Vi har gjort det nemt, bekvemt og tilgængeligt af få vished og tryghed – med det samme. Du vælger selv, om du vil booke en tid i forvejen eller komme ind fra gaden. Vores åbningstider tilgodeser langt de flestes behov, og du slipper for at skulle tilpasse et besøg hos egen læge i en travl hverdag. Book en tid eller kig forbi, når det passer dig.

I gode hænder hos Carelink Sundhed
Carelink er Danmarks største Sundhedsfaglige vikarbureau. Vi har mange tusinde sundhedsfaglige medarbejdere tilknyttet, og vi har solid erfaring med alle former for sundhedsydelser. Et sundhedstjek Carelink Sundhed foretages således af kompetent, sundhedsfagligt personale – og i trygge, diskrete og fortrolige rammer. Vi synes, det skaber de bedste forudsætninger for en god, forebyggende indsats.

Sundhedstjek, der er til at forstå
Carelink Sundhed tilbyder tre typer af sundhedstjek – et basistjek, et udvidet tjek og et motionstjek. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der er omfattet af de tre sundhedstjek. Uanset hvilket sundhedstjek du vælger, vil du få en grundig forklaring og uddybning af de forskellige resultater. I dialog med vores medarbejder skaber I et samlet og individuelt overblik over eventuelle indsatsområder, der kan styrke din sundhed og dit helbred. At forstå sin sundhed er den første forudsætning for at tage action – og føle sig tryg. Det synes vi giver god mening.

Carelink Sundhed

Bredgade 8A, 6000 Kolding

Åbnings- og telefontider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 – 14.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 10.00 – 14.00
Fredag: Lukket
Weekend og helligdage: Lukket

Ring eller bliv kontaktet af Carelink Sundhed

Ring 70 220 112 eller udfyld nedenstående og bliv kontaktet.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sundhedsydelser hos Carelink Sundhed

Carelink Sundhed

Carelink Sundhedsklinik

Bredgade 8A,
6000 Kolding

Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10.00-15.00
Onsdag: Lukket
Torsdag og fredag: 10.00-15.00
Lørdag: 10.00 – 13.00
Søn- og helligdage: Lukket

OBS. Lukket (Torsdag d. 21/07 og fredag d.22/07)

Kontakt
70 220 112
sundogtryg@carelink.dk