Sundhedstjek

Din sundhed. Dit valg.

Hos Sund & Tryg giver vi dig nu muligheden for at få et solidt tjek af din sundhedstilstand. Vi har gjort det nemt, bekvemt og tilgængeligt af få vished og tryghed – med det samme. Du vælger selv, om du vil booke en tid i forvejen eller komme ind fra gaden. Vores åbningstider tilgodeser langt de flestes behov, og du slipper for at skulle tilpasse et besøg hos egen læge i en travl hverdag. Book en tid eller kig forbi, når det passer dig.

I gode hænder hos Sund & Tryg
Carelink er Danmarks største Sundhedsfaglige vikarbureau. Vi har mange tusinde sundhedsfaglige medarbejdere tilknyttet, og vi har solid erfaring med alle former for sundhedsydelser. Et sundhedstjek hos Sund & Tryg foretages således af kompetent, sundhedsfagligt personale – og i trygge, diskrete og fortrolige rammer. Vi synes, det skaber de bedste forudsætninger for en god, forebyggende indsats.

Sundhedstjek, der er til at forstå
Sund & Tryg tilbyder tre typer af sundhedstjek – et basistjek, et udvidet tjek og et motionstjek. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der er omfattet af de tre sundhedstjek. Uanset hvilket sundhedstjek du vælger, vil du få en grundig forklaring og uddybning af de forskellige resultater. I dialog med vores medarbejder skaber I et samlet og individuelt overblik over eventuelle indsatsområder, der kan styrke din sundhed og dit helbred. At forstå sin sundhed er den første forudsætning for at tage action – og føle sig tryg. Det synes vi giver god mening.

Book en af vores sundhedsydelser

Ønsker du at booke tid til en af vores sundhedsydelser, kan du gøre det her. Det tager kun to minutter. 

Book en aftale

Har du spørgsmål til vores sundhedsydelser?

Du er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, du måtte have til vores sundhedsydelser

Sund & Tryg sundhedsydelser

Sund & Tryg Sundhedsklinik

Sund & Tryg Kolding

Sund & Tryg Kolding

Bredgade 8A,
6000 Kolding

86 13 31 10
sundhedshus@carelink.dk