Eventyret venter i Grønland! Social- og sundhedsassistenter søges til plejehjem i Sissimiut

Plejehjemmet Qupanuk i billedskønne Sisimiut søger 3 social- og sundhedsassistenter til deltids aften- og nattevagter (32-36 timer/uge) samt 1 social- og sundhedsassistent til fuldtids daghold (40 timer/uge) som kan indgå i arbejdet med og omkring vores beboere med fokus på værdig og omsorgsfuld pleje.

Der kan anvises en personalebolig, for hvilken der betales efter gældende regler. Husleje varierer afhængig af boligens alder og stand. Eksempel:

2 værelses lejlighed 3.500 – 6.500 DKK

3 værelses lejlighed 5.500 – 8.200 DKK

4 værelses lejlighed 7.500 – 10.000 DKK.

Arbejdsgiver betaler flytning for dig og din familie med bohave fra Danmark til Grønland, og der er overenskomstbestemt ferie-frirejse hvert andet år. Efter 3 års ansættelse er man berettiget til arbejdsgiverbetalt flytning den anden vej, det sk. containerjubilæumJ

Der er også mulighed for at rejse til Grønland i kortere tid, kontakt os gerne for at høre om dine muligheder.

Vi søger dig, der har lyst til at bo og arbejde i Grønland og brænder for at arbejde med ældre mennesker.

Plejehjemmet QUPANUK er inddelt i to afdelinger, pleje og en demens, som ledes af hver sin afdelingsleder. I efteråret 2019 blev der etableret en skærmet enhed i forlængelse af demensafdelingen.

  • Plejeafdeling med plads til 20 beboere, og en aflastningsplads
  • Demensafdeling, herunder en skærmet enhed, med plads til 22 beboere i alt

Der lægges vægt på at styrke og vedligeholde den enkelte beboers evne til egenomsorg og at huset, dets beboere og ansatte indgår i et fællesskab med respekt for det enkelte individ.

Vi tilbyder:

  • En deltids- eller fuldtidsstilling i en fast vagtrulleplan, arbejde hver anden weekend med ansvarshavende funktion
  • En arbejdsplads hvor udvikling, medansvar og medindflydelse prioriteres højt
  • Stor selvstændighed i arbejdet med rige muligheder for at præge udviklingen
  • Gratis fitness i byens sportshal

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Forventet løn ved 36 timer/uge efter anciennitet vil ligge mellem kr. 23.144,59- 26.745,10 inklusive arbejdsgiverbetalt pension på 11,52%. Dertil kommer arbejdstidstillæg efter overenskomst for sundhedsassistenter i størrelsesordenen kr. 6.320,00 – 10.984,00. For yderligere oplysninger henvises til overenskomst [DK]Overenskomst for sundhedsassistenter 2020 til 2024 af 20. marts 2020.pdf (phasesrocks.dk)

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved at rette henvendelse til Plejehjemsleder Peter Mattaaq tlf.: +299 86 73 50, e-mail: pema@qeqqata.gl eller souschef Annette Eriksen tlf.: +299 86 73 60 e-mail: aner@qeqqata.gl. Plejehjemmet Qupanuk ansatte en dansk SSA i juli 2022. Ved interesse for at høre mere om miljø og oplevelser som nytilflyttet kan vedkommende kontaktes via souschef Annette Eriksen.

Samtaler afholdes i Danmark eller via Teams, og stillingsopslaget tages ned, når de rette kolleger er fundet. Er du interesseret, send da venligst dit CV, referencer og en kort præcis ansøgning gerne allerede i dag eller senest den 20.12.2022 via e-mail til: bsj@carelink.dk.

Del denne stilling

Information om stillingen

}

28. februar 2023

w

Samtaler holdes løbende

Midtjylland

Kontaktperson

Betina Skeel Jakobsen

+45 44 22 42 41 bsj@carelink.dk

Om Carelink

Vi er blandt Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer – og det forpligter! Vi vil være den foretrukne leverandør af både fleksible og permanente sundhedsfaglige personaleløsninger. Vores kernekompetence består af vores evne til at levere høj service med fokus på borgeren. Vi gør alt, hvad vi kan for, at vores borgere, kolleger og kunder får den bedst mulige service og behandling. Derfor står vi altid til rådighed for dig som ansat, når du har brug for os. Det er uanset, om du ønsker sparring om en faglig udfordring eller blot et lyttende øre - når du bliver ansat hos Carelink, bliver du en del af vores Carelink familie.