Vores historie

Følg vores rejse her

Fra et lille kontor i Aarhus i 2007 til i dag at være et af Danmarks største vikarbureauer inden for sundhedssektoren.

Vores historie

\

2007

I 2007 grundlægger Mette Lynggren Carelink. Mette er uddannet sygeplejerske, og har mange års erfaring fra vikarbranchen. Hun så et behov for et vikarbureau indenfor sundhedssektoren, hvor god service, kvalitet og høj leveringssikkerhed var i højsædet – og det blev startskuddet til Carelink.

\

2010

Carelink fylder 3 år, og vi har for alvor formået at overbevise kunderne om, at vores løfter om dygtige, engagerede og nærværende vikarer ikke er tomme. Vi har siden starten levet op til forpligtelserne overfor vores kunder og borgere. Det betyder, at vi efter kun 3 år, vinder vores første licitationer og vælges som 1. leverandør i Favrskov, Syddjurs og Viborg kommune.

\

2013

Tiden går stærkt, og i 2013 bliver Carelink valgt som 1. leverandør til Special Sektoren i Region Nordjylland. Vi bliver ved med at satse på en omsorgs- og respektfuld tilgang til både vores borgere og kunder, og det bærer frugt. I 2013 vælges vi nemlig også som 1. leverandør af sundhedsfaglige vikarer i hele Frederikshavn Kommune.

\

2014

Carelink fylder 7 år og fortsætter med at overbevise både borgere og kunder om, at vi kan leve op til vores forpligtelser. Det hårde arbejde betaler sig endnu engang, og 2014 er året, hvor vi vælges og genvælges som 1. leverandør af sundhedsfaglige vikarer til hele 8 kommuner. Det drejer sig om Favrskov, Syddjurs, Viborg, Skanderborg, Mariagerfjord, Hedensted, Horsens og Odder kommuner. De mange kommuner vidner om, at vi i Carelink er i vækst. Derfor er 2014 også året, hvor vi flytter hovedkontoret til nye og større lokaler i Randers.

\

2015

Den 1. marts 2015 åbner vi et Carelink kontor i København og bliver for første gang landsdækkende. Med strategiske placeringer i København. Randers, Aarhus og Aalborg er vi nu i stand til at imødekomme et stigende aktivitetsniveau og samtidig tilbyde vores kolleger samme tætte relation i hele landet.

\

2017

Carelink fylder 10 år, og vi har for alvor vokseværk. Det betyder, at vi endnu engang oplever pladsmangel. Den 14. februar 2017 åbnede vi derfor dørene op til nye inspirerende lokaler. Carelinks nye hovedkontor ligger nu på Kristrupvej 37, 8960 Randers SØ. Udover at flytte til nye og større lokaler er 2017 også året, hvor vi stolt modtager vores første Børsens Gazelle pris.

\

2019

Det går stadig stærkt i Carelink, og den kraftige vækst går ikke ubemærket hen. Vi modtager derfor den tredje Børsens Gazelle i træk, og samtidig fornyer og udbygger vi samarbejdet, om borgere med hjemmerespirator, med Region Midt- og Nordjylland. Vi vælges som 1. leverandør på både børne- og voksenområdet, hvor børneområdet er en helt ny 4-årig aftale.

2019 er også året, hvor aktiemajoriteten af Carelink sælges til Tema 65+, som drives af Dansk Generationsskifte. Med salget sikrer vi, at vi også i fremtiden vækster, så vi kan blive ved med at tilbyde den bedste pleje af vores borgere, medarbejdere og kunder. År 2019 slutter dog ikke her, for med salget af aktiemajoriteten tiltræder Brian Rosenberg samtidig som ny administrerende direktør og medejer. Det betyder, at vores stifter, Mette Lynggren, fremadrettet følger virksomheden tæt i sin nye rolle som aktivt bestyrelsesmedlem.

OBS: I 2019 vinder vi både SKI kontrakten i hele Jylland samt hjemmerespirator ordninger i Region Syddanmark.

\

2020

I 2020 vokser Carelink fortsat, og vores ønske om og evne til at levere både nærværende og professionel pleje har aldrig været større. Vi har tæt på 7000 fantastiske sundhedsfaglige kolleger og er leverandør til et stadigt stigende antal kommuner i hele landet. 2020 er også året, hvor vi stolt kan præsentere vores nye hjemmeside samt et mere strømlinet ansøgningsflow for nye medlemmer af Carelink familien. Vi byder dig velkommen, og er du interesseret, så bliv en del af familien nu.

\

2020

Carelink overtager Medflex
Vi har udvidet udvalget til vores kunder og kan nu med stor fornøjelse meddele, at vi har købt aktiemajoriteten i Medflex A/S, dermed kan vi også nu tilbyde lægevikarer indenfor samtlige medicinske specialer.
Medflex tilbyder midlertidig lægefaglig arbejdskraft til hospitaler og specialklinikker i Danmark og Norge, samt drift af specialiserede sundhedsfaglige funktioner for stat, regioner og kommuner, herunder Kriminalforsorgen, asylcentre og kommunale misbrugscentre.

\

2021

Carelink vinder udbud og skal hurtigteste i Region Syddanmark.
Opgaven med at hurtigteste borgerne i Region Syddanmark vil være en blanding mellem mobil beredskab, hvor testkapaciteten flytter sig ud til borgerne, og stationært beredskab, hvor borgerne opsøger en fast testlokalitet.
Det mobile beredskab vil blive sendt ud til eksempelvis plejehjem, kommunale institutioner, eller andre steder, hvor det i tråd med den nationale test strategi er nødvendigt med øget screening og smitteopsporing.
Vi vil fra den 1. februar løse opgaven med at stå for hurtigtest, så Regionen er geografisk dækket, herunder grænseområdet.

\

2021

Vi flytter i nye flotte rammer i Randers
Carelinks spændende rejse fortsætter, og som et naturligt led i den udvikling, skifter vi den 9. marts 2021 rammerne ud med nye og flotte lokaler på Alsvej 21, 1 sal 8940 Randers SV 

\

2021

Carelink opkøber specialvikarbureauet Uni-Care
Uni-Care er et rekrutterings- og specialvikarbureau, der igennem 14 år har formidlet vikartjeneste og rekruttering af specialsygeplejersker og jordemødre over hele Danmark og Norge.

Opkøbet af selskabet sker som led i den øgede internationalisering af Carelink, der sidste år også erhvervede Medflex, der er Danmarks største vikarbureau for læger.

\

2021

Carelink, Falck og Danske Regioner vinder Dansk Erhverv-prisen 2021
Vi kan med stolthed og glæde fortælle at vi den 1. september 2021 vandt Dansk Erhverv-Prisen sammen med Falck og Danske Regioner.
Nye samarbejder mellem private og offentlige opstod, og med det – ny læring og håb om flere samarbejder i fremtiden. Og nu også en enighed mellem prismodtagerne om at donere erhvervsprisen (100.000 kr.) til Læger uden Grænsers nødhjælpsarbejde i lande med langt mere skrøbelige sundhedsvæsner end det danske.

\

2022

Carelink donerer 1 million kroner til Røde Kors. 
Pengene skal gå til at hjælpe krigsramte Ukraine.  
Ukraine står i en forfærdelig situation. Vi ønsker at hjælpe landet, og derfor støtter vi nu med et økonomisk bidrag. Vi sender 1 million kroner til Røde Kors, der er frit stillet til at forvalte pengene, som de mener er mest hensigtsmæssigt. Vores ambition med bidraget er at støtte Ukraine der, hvor det giver bedst mening

\

2023

Carelink er blevet valgt som 1. leverandør inden for vikarydelser på sundheds- og omsorgsområdet i hele landet. SKI-Udbuddet (Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S)
Vi er stolte over at få lov til at støtte den offentlige sektor med kvalificerede sundheds- og omsorgsvikarer og ser frem til at understøtte den offentlige velfærd.

\

2023

Ny dansk velfærdskoncern ser dagens lys: Carelink og Marselisborg fusionerer.
En stærk dansk velfærdskoncern har set dagens lys. Med fusionen mellem Carelink, der har mere end 21.000 sundhedsfaglige ansatte i deres netværk, og Marselisborg der bl.a. leverer jobrådgivning, konsulent- og IT-ydelser til kommunerne, udbygges listen af kompetencer, hvor Carelink Gruppen kan understøtte det offentlige. Den nye koncern leverer forskellige ydelser, der alle har det til fælles, at de spiller tæt sammen med offentlige. Det gælder lige fra personale til sygehuse og hjemmeplejen, hjælp til borgere, der ønsker at komme tilbage på arbejdsmarkedet, samt en lang række andre velfærdsløsninger.
Ny dansk velfærdskoncern ser dagens lys: Carelink og Marselisborg fusionerer – Carelink

 

Har du spørgsmål?

Brian Rosenberg 

Direktør

+45 86 13 31 10
bro@carelink.dk