Nyhed

Ny tværfaglig indsats vedrørende spiseforstyrrelse

Carelinks Specialafdeling præsenterer en ny, specialiseret indsats inden for spiseforstyrrelser hos børn og unge. Baseret på vores erfaringer de seneste tre år med skræddersyede indsatser har vi etableret tre strukturerede og tværfaglige indsatstyper til børn og unge med spiseforstyrrelser – i vante rammer i deres eget hjem.

Vi ved, hvor komplekse udfordringerne med spiseforstyrrelser er. Og vi ved, at vejen til at blive raske efter en spiseforstyrrelse er lang. Det er derfor altafgørende at etablere den rette indsats til støtte og hjælp og til at forebygge genindlæggelse – tværfagligt, hurtigt og effektivt.

Vi har sammensat et dedikeret team af socialrådgivere, psykologer, diætister, sygeplejersker og pædagoger, som med bred erfaring og høj faglighed arbejder fokuseret på at tilrettelægge den rette indsats.

Læs mere om vores indsats eller kontakt Carelinks Specialafdeling på 96 19 31 10.

Læs mere om vores dedikerede og tværfaglige indsats vedrørende spiseforstyrrelse

 

Kontaktperson hos Carelink

Dorthe Dyrholm Harbo

+45 96 19 31 10 ddh@carelink.dk

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.