Nyhed

Ny tværfaglig indsats vedrørende spiseforstyrrelse

Carelinks Specialafdeling præsenterer en ny, specialiseret indsats inden for spiseforstyrrelser hos børn og unge. Baseret på vores erfaringer de seneste tre år med skræddersyede indsatser har vi etableret tre strukturerede og tværfaglige indsatstyper til børn og unge med spiseforstyrrelser – i vante rammer i deres eget hjem.

Vi ved, hvor komplekse udfordringerne med spiseforstyrrelser er. Og vi ved, at vejen til at blive raske efter en spiseforstyrrelse er lang. Det er derfor altafgørende at etablere den rette indsats til støtte og hjælp og til at forebygge genindlæggelse – tværfagligt, hurtigt og effektivt.

Vi har sammensat et dedikeret team af socialrådgivere, psykologer, diætister, sygeplejersker og pædagoger, som med bred erfaring og høj faglighed arbejder fokuseret på at tilrettelægge den rette indsats.

Læs mere om vores indsats eller kontakt Carelinks Specialafdeling på 96 19 31 10.

Læs mere om vores dedikerede og tværfaglige indsats vedrørende spiseforstyrrelse

 

Kontaktperson hos Carelink

Dorthe Dyrholm Harbo

+45 96 19 31 10 ddh@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.