Nyhed

Carelink opkøber specialvikarbureauet Uni-Care

Carelink A/S, et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren, overtager i dag vikarbureauet Uni-Care ApS.
Uni-Care er et rekrutterings- og specialvikarbureau, der igennem 14 år har formidlet vikartjeneste og rekruttering af specialsygeplejersker og jordemødre over hele Danmark og Norge.

Opkøbet af selskabet sker som led i den øgede internationalisering af Carelink, der sidste år også erhvervede Medflex, der er Danmarks største vikarbureau for læger.

Direktør i Carelink, Brian Rosenberg, er glad for opkøbet og ser mange muligheder i samarbejdet:

”Der sker en konsolidering i Danmark og Norden, som vi ønsker at være en del af, dels for at kunne byde på de store offentlige udbud og dels for at have attraktive jobs til vores tusindvis af vikarer. Med Uni-Care kan vi i fællesskab udnytte synergien og de fordele, som købet giver os mulighed for, ikke bare i Danmark, men også i Norge. ” siger han.

De to tidligere ejere, Elsebeth Troelsen og Anna Nissen, fortsætter begge som direktører i virksomheden og glæder sig over, at kompetencerne hos begge selskaber nu forstærkes.

Vi ser frem til et godt samarbejde i vores fælles mål om blive Danmarks bedste vikarbureau.  Tilsammen har vi nu de helt rigtige kompetencer til at rekruttere sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, jordmødre, specialsygeplejersker og læger, så det skaber rigtig meget værdi for begge parter,” siger Elsebeth Troelsen.

Med erhvervelsen af Uni-Care og Medflex forventer Carelink i år at omsætte for mere end 700 millioner kroner.

Fakta:

Uni-Care blev stiftet i 2007 Anne Nissen, der er uddannet bioanalytiker og laboratorietekniker, og Elsebeth Troelsen, der er uddannet sygeplejerske.

Uni-Care har hovedsæde i Aarhus, og leverer vikarer til både det norske, danske og grønlandske sundhedssystem.

Carelink blev stiftet i 2007 og opkøbt af Dansk Generationsskifte gennem investeringsselskabet Tema 65+ i 2019.

Carelink opkøbte i 2019 Medflex, der formidler lægevikarer til hospitaler i hele Danmark og Norge, og driver desuden en række specialiserede sundhedsfaglige funktioner for offentlige kunder

Kontakt:

Adm. Direktør, Brian Rosenberg, tlf.: 86 13 31 10, bro@carelink.dk

Elsebeth Troelsen, tlf.: 22 94 89 48

 

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.