Nyhed

Carelink Norden har vundet licitation med endnu flere store kommuner i Norge

Carelink Norden kan nu med glæde berette at vi har vundet udbud med endnu en stor norsk kommune nemlig Grenland kommune.

Denne aftale giver mulighed for vagter i primær sektor ikke blot for læger, men også for helsepersonel – altså både specialsygeplejersker, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter!

Grenland kommune er et område i Vestfold og Telemark fylke i Norge, som omfatter de 4 kommuner Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan.

Grenlandssamarbejdet er et interkommunalt samarbejde efter den norske kommunelov mellem de 4 kommuner samt kommunerne Drangedal og Kragerø.

Der er altså rig mulighed for at se et bredt udvalg af de eventyrlige omgivelser i Norge – se fx: Kommuner i Grenland – VisitSkien.no (visittelemark.no)

Har ovenstående fanget din interesse og ønsker du at høre mere, eller at blive oprettet som vikar, hører vi hellere end gerne fra dig på tlf 86 78 78 98 eller mail: norden@carelink.dk

Kontaktperson hos Carelink

Linn Bertelsen

Afdelingschef Mail. lbb@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.