Nyhed

Carelink godkendt som hovedleverandør af sundheds- og omsorgsvikarer i hele landet

”I Carelink er vi stolte over at få lov til at støtte den offentlige sektor med kvalificerede sundheds- og omsorgsvikarer,” siger Brian Rosenberg og understreger, at Carelink ser frem til at understøtte den offentlige velfærd”.

”Vi glæder os især over, at SKI har vist os tillid og godkendt os som 1. leverandør i hele landet. Vi kan forsikre vores kommende regionale og kommunale kunder på aftalen om, at vi fortsat vil lægge os i selen for at sikre et optimalt samarbejde og en høj leverancesikkerhed. I Carelink har vi stor respekt for den offentlige sektors særlige rammevilkår – og vi glæder os til at finde de løsninger, som sikrer, at det offentlige Danmark kan tilbyde alle borgere sundheds- og omsorgsydelser af høj kvalitet,” siger Brian Rosenberg.

Man kan læse mere om aftalen på hjemmesiden hos SKI:

For yderligere oplysninger kontakt Brian Rosenberg på telefon 25403535 eller mail: bro@carelink.dk

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.