Nyhed

Carelink valgt som 1. leverandør af sundheds- og omsorgsvikarer i hele landet

”I Carelink er vi stolte over at få lov til at støtte den offentlige sektor med kvalificerede sundheds- og omsorgsvikarer,” siger Brian Rosenberg og understreger, at Carelink ser frem til at understøtte den offentlige velfærd”.

”Vi glæder os især over, at SKI har vist os tillid og godkendt os som 1. leverandør i hele landet. Vi kan forsikre vores kommende regionale og kommunale kunder på aftalen om, at vi fortsat vil lægge os i selen for at sikre et optimalt samarbejde og en høj leverancesikkerhed. I Carelink har vi stor respekt for den offentlige sektors særlige rammevilkår – og vi glæder os til at finde de løsninger, som sikrer, at det offentlige Danmark kan tilbyde alle borgere sundheds- og omsorgsydelser af høj kvalitet,” siger Brian Rosenberg.

Man kan læse mere om aftalen på hjemmesiden hos SKI:

For yderligere oplysninger kontakt Brian Rosenberg på telefon 25403535 eller mail: bro@carelink.dk

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.