Nyhed

Carelink fornyer og udbygger samarbejdet med Region Midt- og Nordjylland

CareLink har fået den dejlige nyhed, at vi er blevet udvalgt som leverandør på både børneområdet og voksenområdet med hjemmerespirations teams i midt- og nordjylland. På begge delaftaler blev CareLink nr. 1.

Det betyder, at vi får fornyet vores kontraktperiode på voksenområdet (fra 1. maj 2019 – 30. april 2023), mens børneområdet er en ny aftale for os, som løber tilsvarende over 4 år.

 

Teams i eget hjem er et kerneområde for CareLink, som har opbygget en stor know-how på at drifte dette på et højt kvalitativt niveau, og CareLink har mange dygtige hjælpere / vikarer, som gør en stor forskel i dagligdagen for borgere i eget hjem med en kombination af behov for respiratorisk overvågning og pleje samt støtte til opretholdelse af livsudfoldelse.

CareLink har et fortsat behov for tilgang af hjælpere / vikarer til området med forskellig faglighed:

  • Social- og sundhedsassistenter
  • Sygeplejersker (gerne med børneerfaring)
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Sygehjælpere
  • Handicaphjælpere med erfaring

Opgaverne er i hele geografien af Region Midt- og Nordjylland og vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at ringe til vores teams afdeling på tlf.:44224243

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontaktperson hos Carelink

Betina Skeel Jakobsen

+45 44 22 42 41 bsj@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.