Nyhed

Carelink donerer 250.000 kroner til Røde Kors indsats i Ukraine

Konflikten er desværre ikke slut endnu og der er fortsat hårdt brug for hjælp i Ukraine. Derfor har vi igen i år valgt at støtte det vigtige arbejde, som Dansk Røde Kors bidrager med.

Vi har doneret 250.000 kroner til organisationens indsats i Ukraine som hjælp til at dække de mange akutte behov og det omfattende genopbygningsarbejde.

Via linket: Røde kors video kan du se en hilsen fra Røde Kors om hvilken forskel, vi er med til at gøre i Ukraine.

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.