Nyhed

Carelink får nyt kontor i Odense

Vi har længe haft et ønske om at være tættere på vores medarbejdere og kunder i Sydjylland. Hos Carelink handler det nemlig om relationer. Gode relationer. Stærke relationer. Til hinanden, til dig og vores kunder.

Med et vundet udbud i RCS har vi fået mange nye teams i Region Syd og vi har udvidet vores ydelser til børn og unge området, det er derfor et naturligt skridt for os at etablere kontor i Odense.

Vi glæder os til at afholde teams møder og ansættelsessamtaler i de nye rammer på Svendborgvej 226, 2 Sal, 5260 Odense S.

Kontaktperson hos Carelink

Betina Skeel Jakobsen

+45 44 22 42 41 bsj@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.