Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Vikariater i Norden

15 år med unik vikarservice

I mere end 15 år har Carelink Norden sendt både specialsygeplejesker og jordemødre til Norge, Færøerne og Grønland. 

Mange af vores vikarer har et ønske om at kombinere deres faglighed med en oplevelse i eventyrlige omgivelser. Og netop derfor ender langt de fleste da også med at være helt vilde med den barske og anderledes natur i vores nabolande mod nord. 

Naturen er balsam for sjælen, så når man først har været af sted én gang, ender man ofte med at tage af sted igen. Så blot en venlig “advarsel” om, at et vikarjob i Norge, på Færøerne eller Grønland kan være stærkt vanedannende.

Norden er et stort område, så det er selvfølgelig ikke muligt at opleve det hele på et enkelt vikariat. Så hvorfor ikke udnytte muligheden og prøve et vikariat i et nyt område? Så hvis du er er faldet for vanen, håber vi, at vi har inspireret dig til at opleve nye områder. 

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed

Vikardestinationer som intensivsygeplejerske

Nedenfor har vi samlet en beskrivelse af nogle af de vikardestinationer, som vores vikarer arbejder på. Så kan du både blive fristet og inspireret – og blive klogere på, hvad der venter dig som sygeplejerskevikar.

Bergen

Bergen er Norges næststørste by med nogle af verdens smukkeste fjorde. Her kan du bl.a. tage på fjordcruise, opleve en af verdens smukkeste togrejser med Flåmsbanen eller opleve byen fra de syv omkringliggende fjelde. 

Eksempel på vikariat i Bergen, intensiv sygeplejerske:

Hjerte Medisinsk Intensiv Overvåkning (MIO) behandler bl.a. patienter med kritisk hjertesygdom, respirationssvigt, alvorlige forgiftninger og infektioner. Afdelingen har 6 intensivpladser og 4 overvågningspladser.

 

Bodø

Bodø er en lille storby i Nordnorge med rig mulighed for storslåede naturoplevelser mellem dine vagter. Her kan du bl.a. opleve nordlyset, tage på vandretur i en af de mange nationalparker eller på gletsjervandring på Svartisen. Derudover byder Bodø også på mange spændende kulturoplevelser.  

Eksempel på vikariat i Bodø, intensiv sygeplejerske:

B3 Medisinsk overvåking (OVA) / B3 – kardiologisk sengepost og generell indremedisin. Afdelingen har patienter, der kræver medicinsk overvågning, hæmodynamisk- og respiratorisk overvågning, patienter med behov for noninvasiv respiratorisk støtte samt kardiologiske patienter. 

 

Flekkefjord

Flekkefjord er en af Norges sydlige byer og er derfor nem at nå fra Danmark. Flekkefjord ligger ud til kysten og giver mulighed for smukke naturopleveler som f.eks. Brufjell. 

Eksempel på vikariat i Flekkefjord, intensiv sygeplejerske:

Intensiv avdeling Flekkefjord hører under Sørlandet Sykehus og består af 4 intensivpladser, 8 postoperative pladser samt dagkirurgi.

 

Stavanger

I Stavanger får du ægte norsk idyl med originale træhuse og mulighed for at opleve de berømte klippeformationer Preikestolen og Kjerag. 

Eksempel på vikariat i Stavanger, intensiv sygeplejerske:

Intensiv avdelingen ved Stavanger Universitetssjukehus rummer bl.a. både intensive og postoperative patiener samt børn. 

Trømsø

Tromsø er Norges arktiske hovedstad og byder på et væld af oplevelser. Mellem dine vagter har du både mulighed for at stå på ski, vandre, tage på hvalsafari og ikke mindst opleve det storslåede nordlys. 

Eksempel på vikariat i Tromsø, intensiv sygeplejerske:

Intensivmedisinsk avdeling A3 er en generel intensivavdeling. Afdelingen har patienter med svigt i et eller flere organer som kræver organstøttende behandling som respiratorbehandling og kontinuerlig dialyse.

Vesterålen

Øriget Vesterålen byder på mange spændende oplevelser. Her kan du både opleve samisk kultur, hvalsafari og selvfølgelig også opleve nordlys og midnatssol alt efter årstiden. 

Eksempel på vikariat i Vesterålen, intensiv sygeplejerske:

Felles Intensiv, Akuttmottak og Dagkirurgi Vesterålen er en mindre intensivafdeling på Nordlandssykehuset Vesterålen. Her er der mulighed for at folde sin faglighed ud, da afdelingen både rummer intensiv, akutmodtag og dagkirurgi.  

Vikardestinationer som jordemoder

Nedenfor har vi samlet en beskrivelse af nogle af de vikardestinationer, som vores vikarer arbejder på. Så kan du både blive fristet og inspireret – og blive klogere på, hvad der venter dig som jordemodervikar.

Haugesund

I Haugesund er du tæt på både, hav fjeld og fjord. Her har du mulighed for at udforske naturen, opleve flere seværdigheder fra vikingetiden eller tage på øhop i Skærgården.

Eksempel på vikariat i Haugesund, jordemoder:

Føde/barsel Haugesund sjukehus, Helse Fonna, har fødende og barslende kvinder og både patologiske og normale fødsler. 

Haugesund har ca. 1500 fødsler om året. 

Mo i Rana

Mo i Rana er Nordnorges fjerdestørste by. Her kan du opleve kalkstensgrotten Grønligrotta, tage på guidet kajaktur, stå på ski eller opleve det betagende nordlys. 

Eksempel på vikariat i Mo i Rana, jordemoder:

Føden, Helgelandssykehuset Mo i Rana er en lille afdeling og varetager både gravide, fødende, barsel og gynækologi.
Mo i Rana har omkring 360 fødsler om året. 

Bergen

 

Bergen er Norges næststørste by med nogle af verdens smukkeste fjorde. Her kan du bl.a. tage på fjordcruise, opleve en af verdens smukkeste togrejser med Flåmsbanen eller opleve byen fra de syv omkringliggende fjelde. 

Eksempel på vikariat i Bergen, jordemoder:

Fødeafdelingen på Kvinneklinikken i Bergen er en af Norges største føde-/barselsafdelinger i Norge. Her modtages også fødende med komplikationer fra hele vestlandsregionen.
Bergen har omkring 5000 fødsler om året. 

Hammerfest

Hammerfest er en af de nordligste byer i Norge. Her har du mulighed for at opleve den rå natur og se Meridianstøtten – det nordligste punkt på planeten. Herudover byder Hammerfest på smukke vandreture, mulighed for ski og selvfølgelig mulighed for at opleve både nordlys og midnatssol alt efter årstiden. 

Eksempel på vikariat i Hammerfest, jordemoder:

Føde/gyn. Sengepost i Hammerfest er en kombineret føde/barselsafdeling med 5 gynækologiske pladser. Her indgår også obstetrisk opfølgning, fødselsomsorg samt barselspleje til mor og barn.
Hammerfest har omkring 440 fødsler om året. 

Færøerne

 

Færøerne byder på rå naturoplevelser. Oplev de smukke vandfald, besøg betagende Kalsoy eller tag en tur i den gamle bydel i Tórshavn. 

Eksempel på vikariat i Tórshavn, jordemoder:

Fødeafdelingen på Landssygehuset i Tórshavn består af to fødestuer og et familierum. Afdelingen råder over neonatalt udstyr til de børn, der kræver ekstra behandling.
På Færøerne er der ca. 670 fødsler om året.