Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Ydelser

Vi garanterer vores kunder et kompetent vikarteam

Alle vikarer hos Carelink Norden er håndplukkede til netop det job, som DU efterspørger. Vores mål er at skabe det perfekte match mellem opgave og vikar. Vi har mange års erfaring. Og vi har en finmasket og grundig rekrutteringsproces, hvor vi blandt andet afholder grundige, personlige ansættelsessamtaler og tager de fornødne referencer. På den måde sikrer vi, at det er den helt rigtige fagperson – det perfekte match – det møder op på din afdeling.

Kvaliteten af vores ydelser er altafgørende. Og vi ved, at der ofte er brug for vikarassistance med meget kort varsel. Derfor kan du forvente hurtig respons med et smil – og vikarer, der er både kompetente, ordentlige og pligtopfyldende.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi garanterer vores vikarer den bedste oplevelse

Carelink Norden bygger på gode relationer. Ganske enkelt. Og vi ønsker at være vores vikarers foretrukne vikarbureau. Så det gør vi os umage med hver dag.

Det hele starter med en grundig rekrutteringsproces, hvor vi sammen får afdækket netop dine unikke faglige og personlige kompetencer. Samtidig får du en grundig introduktion til “livet som vikar”. På den måde lærer vi hinanden at kende, og vi sikrer, at du altid kan føle dig tryg ved de opgaver, du stilles på jobbet som vikar.

Men vi slipper dig ikke her. Vi guider og hjælper dig i alle dine vikariater, og vi er altid kun et opkald væk. Og vi tager os af alt det praktiske, så du kun skal fokusere på dét, du kan.

Som vikar er du sikker på at få masser af nye udfordringer og spændende oplevelser. Om det er herhjemme eller i Norge, på Grønland eller færørene. Derudover får du som bonus både fleksibilitet og frihed i ansættelsen. Og apropos bonus, så er der lønnen. Som vikar hos Carelink Norden er du garanteret en attraktiv løn med god pension. Og det er da i sig selv en bonus, der er til tage og føle på.

Vi glæder os til at lære at kende og til at arbejde sammen med dig.

 

Velkommen til Carelink Norden.