Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Fordele

Du får masser af fordele som vikar hos Carelink Norden

Der er masser af fordele ved at være vikar. Du har masser af fleksibilitet i din ansættelse, og du har frihed til selv at bestemme, hvor, hvornår og hvor meget eller lidt du ønsker at arbejde.

Men hos Carelink Norden får du lidt ekstra. Hos Carelink Norden bliver du automatisk medlem af Visma logbuy, som giver dig adgang til rabatter på alt fra oplevelser, hoteller, brændstof og på flere end 100 forskellige restauranter og en helt masse andet.

Vi sørger samtidig for at holde din faglighed opdateret med diverse kurser. Bl.a. gratis STAN- og AHLR-kurser med meget dygtige og kompetente undervisere.

Vores gratis kurser

STAN-kursus

Din faglighed er vigtig for os. Og det er lige så vigtigt at opdatere sin viden og styrke sin faglighed. Derfor tilbyder Carelink Norden som nogle af de eneste GRATIS STAN-kurser. Kurserne afvikles af kompetente undervisere, og du får naturligvis et kursusbevis efter endt kursus.

AHLR-kursus

ALHR-kursus er henvendt til sygeplejersker, der ønsker at holde sin viden og kunnen opdateret. Kurset er en blanding af teoretisk undervisning og praktiske øvelser i at identificere og håndtere hjertestop hos både børn og voksne.

Har du andre spørgsmål?

Hos Carelink Norden står vi altid til rådighed for spørgsmål i forbindelse med vores kursusudbud. Og vi sparrer hellere end gerne med vores vikarer om, hvordan vi sammen kan styrke fagligheden hos den enkelte. Så er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne.

Kontakt Carelink Norden