Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Om Carelink Norden

Carelink Norden er en del af Danmarks største velfærdskoncern

 I mere end 15 år har Uni-Care specialiseret sig i formidling af vikartjenester og rekruttering af specialsygeplejersker og jordemødre til sygehuse over hele Danmark, i Norge og på Færøerne og Grønland.

Fra den 1. marts skifter Uni-Care og Temp-Care navn til Carelink. Vores afdeling bliver til ”Carelink Norden” og vokser yderligere, da lægerne i Medflex Norden ligeledes lægges ind under os. Således varetager Carelink Norden de nordiske opgaver for både læger, specialsygeplejersker, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og jordemødre.
Det vil stadig være de samme søde medarbejdere, som du vil have kontakt med og som du kan ringe til.

At Carelink Norden er en del af Carelink Gruppen fører en masse fordele med sig:

  • Vi kan drage nytte af en lang række synergier
  • Vi kan trække på erfaringer fra de øvrige sundhedsfaglige virksomheder i koncernen
  • Vi har fordel af en masse sundhedsfaglig sparring på tværs af koncernen
  • Vi har mulighed for at tilbyde en bredere palet af sundhedsfaglige vikarydelser

Alt sammen med det formål, at vi kan optimere vores ydelser og kvaliteten i vores løsninger. 

 

Vores grundværdier er

Vi har respekt for hinanden, 

Vi finder løsninger,

Vi gør det ordentligt.

Vores værdier er vores pejlemærker

Hos Carelink Norden danner vores værdier grundlag for den måde, vi er på, den måde vi arbejder på og på den måde, vi behandler hinanden på. Vores værdier er vores pejlemærker – både internt hos Carelink Norden og i vores relation til og samarbejde med vores kunder og vikarer.

Vi vægter den personlige relation med vores vikarer utrolig højt. Af samme grund er vores vikarer altid tilknyttet én og samme kontaktperson. På den måde lærer vi bedst hinanden at kende og skaber den bedste tillid og tryghed i samarbejdet.

Vi tror på, at den gode kommunikation gør en forskel for både vores kunder og vores vikarer.

Vi ser Carelink Norden, kunden og vikaren som en treenighed, der med vores grundlæggende værdier skaber de bedste løsninger for alle. Som både kunde og vikar kan du således forvente tryghed, fleksibilitet og professionel sparring.

Carelink Norden tilbyder gratis kurser i bl.a. STAN og AHLR, da vi gerne vil være med til at opretholde og styrke vores vikarers faglige kompetencer, så vikaren kan udføre det bedst job, og vores kunder får den bedste kvalificerede vikar – hver gang og altid.