Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Specialsygeplejerske i Danmark

Bliv specialsygeplejerskevikar hos Carelink 

Hos Carelink Norden er vi specialiseret i rekruttering af specialsygeplejersker til vikariater. Carelink Norden er det helt rigtige vikarbureau for dig, der ønsker frihed, fleksibilitet, attraktiv løn og pension – og masser af uforglemmelige oplevelser.

Vi har mange vikaropgaver på danske sygehuse. hvor du som specialsygeplejersker kan bidrage med din unikke erfaring og viden – og bringe din faglighed i spil.

Hos Carelink Norden har vi opgaver inden for følgende specialer:

  • Intensiv (almen/generel intensiv, thoraxintensiv, medicinsk intensiv, kardiologisk intensiv og hjerteovervågning, børneintensiv, neurointensiv, intermediær afdelinger og opvågninger)
  • Neonatalogi (nyfødtintensiv)
  • Operation (alle specialer)
  • Anæstesi
  • Dialyse
  • Pædiatri (medicinsk, kirurgisk og onkologisk)
  • Akutmodtagelse/Skadestue

Mange af vores specialsygeplejersker vælger at arbejde som vikarer, samtidig med at de har deres faste stilling.  Vi har også specialsygeplejersker tilknyttet som er pensioneret, men som ikke er helt klar til at forlade arbejdsmarkedet.

Måske ønsker du at arbejde udelukkende som vikar?  Vi har rigtig mange specialsygeplejersker som nyder friheden, de fleksible arbejdstider, den attraktive løn og samtidig får masser af spændende oplevelser og nye erfaringer.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed

Carelink Norden er “med dig” på jobbet

Hos Carelink Norden er du altid tilknyttet den samme kontaktperson, som varetager alt det praktiske og er til rådighed med svar og hjælp til alt det, du måtte have spørgsmål til. Med andre ord, så er vi med dig hele vejen.