Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Social- og Sundhedsassistent i Norge

Social- og sundhedsassistent vikar – et alsidigt job med mange muligheder

Carelink Norden håndterer dagligt en lang række opgaver til social- og sundhedsassistenter i Norge.  Vores fokus er, at du som vikar er optimalt klædt på til opgaven, så du falder til med det samme og gør en positiv forskel for borgerne og det fastansatte personale.  

Som SSA vikar hos Carelink Norden kan du tage vagter i primærsektoren og vi er blandt andet 1. leverandør i følgende kommuner: 

  • Skien
  • Porsgrunn
  • Bamble
  • Siljan
  • Drangedal
  • Kragerø

Ønsker du at blive SSA vikar i Norge, sørger vi for bolig, rejse og alt det praktiske i samarbejde med dig, så at du kan fokusere på dine kerneopgaver som social- og sundhedsassistent. 

Når du skal til Norge og arbejde, skal du have norsk autorisation.  Det kan vi også hjælpe dig med.

Mange af vores social- og sundhedsassistenter vælger at arbejde som vikarer, samtidig med at de har deres faste stilling.  Vi har også assistenter tilknyttet som er pensioneret, men som ikke er helt klar til at forlade arbejdsmarkedet.

Måske ønsker du at arbejde udelukkende som vikar?  Vi har rigtig mange social- og sundhedsassistenter som nyder friheden, de fleksible arbejdstider, den attraktive løn og samtidig får masser af spændende oplevelser og nye erfaringer.

Mange af vores vikarer har et ønske om at kombinere deres faglighed med en oplevelse i eventyrlige omgivelser. Og netop derfor ender langt de fleste da også med at være helt vilde med den barske og anderledes natur i vores nabolande mod nord.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed

Carelink Norden er “med dig” på jobbet

Hos Carelink Norden er du altid tilknyttet en kontaktperson, som varetager alt det praktiske og er til rådighed med svar og hjælp til alt det, du måtte have spørgsmål til. Med andre ord, så er vi med dig hele vejen.

Carelink Norden varetager alle praktiske og økonomiske forhold vedr. dit vikariat.

  • Ved vikariater i Norge arrangerer vi både rejse og bolig, og du får en komplet rejsebeskrivelse. 
  • Vi hjælper med ID-kontrol første gang, du skal af sted. 
  • Vi har en døgnåben vagttelefon, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder hos os, hvis du har spørgsmål, når du er afsted.