Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Jordemoder i Norge

Jordemodervikar – et alsidigt job med mange muligheder

Carelink Norden håndterer dagligt en lang række opgaver til jordemødre på sygehuse i Norge og på Færøerne. Vores fokus er, at du som jordemodervikar er optimalt klædt på til opgaven, så du falder til med det samme og gør en positiv forskel for både mor, barn og afdelingens fastansatte personale.

Ønsker du at blive jordemodervikar i norden, sørger vi for bolig, rejse og alt det praktiske i samarbejde med dig, så at du kan fokusere på dine kerneopgaver som jordemoder. 

Skal du til udlandet at arbejde, skal du have autorisation til det pågældende land. Det kan vi også hjælpe dig med. 

Vi har ofte mange forskellige vikariater som kan være lige fra en uge til flere måneder, det er helt op til dig, hvad du har lyst til at byde ind med.

Mange af vores jordemødre vælger at arbejde som vikarer, samtidig med at de har deres faste stilling.  Vi har også jordmødre tilknyttet som er pensioneret, men som ikke er helt klar til at forlade arbejdsmarkedet.

Måske ønsker du at arbejde udelukkende som vikar?  Vi har rigtig mange jordmødre som nyder friheden, de fleksible arbejdstider, den attraktive løn og samtidig får masser af spændende oplevelser og nye erfaringer.

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed

Carelink Norden er “med dig” på jobbet

Hos Carelink Norden er du altid tilknyttet en kontaktperson, som varetager alt det praktiske og er til rådighed med svar og hjælp til alt det, du måtte have spørgsmål til. Med andre ord, så er vi med dig hele vejen.

Som jordemodervikar er dine kerneopgaver er at varetage graviditeten, fødslen og barselsforløbet hos kvinden, hvorfor vi har vikaropgaver inden for:

  • Svangre
  • Fødsler
  • Barsel

Både i Danmark, i Norge og på Færøerne.