Vil du
være vikar hos
Carelink Norden?

Ansøg nu

Jordemoder i Danmark

Jordemodervikar – et alsidigt job med mange muligheder

Carelink Norden håndterer dagligt en lang række opgaver til jordemødre på sygehuse i Danmark. Vores fokus er, at du som jordemodervikar er optimalt klædt på til opgaven, så du falder til med det samme og gør en positiv forskel for både mor, barn og afdelingens fastansatte personale.

Mange af vores jordemødre vælger at arbejde som vikarer, samtidig med at de har deres faste stilling.  Vi har også jordmødre tilknyttet som er pensioneret, men som ikke er helt klar til at forlade arbejdsmarkedet.

Måske ønsker du at arbejde udelukkende som vikar?  Vi har rigtig mange jordmødre som nyder friheden, de fleksible arbejdstider, den attraktive løn og samtidig får masser af spændende oplevelser og nye erfaringer.

Som jordemodervikar hos Carelink Norden kan du også tage vagter i Norge og på Færøerne. 

Dine fordele som vikar

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Læs mere om arbejdet som vikar hos Carelink Norden.

Attraktiv løn

Fleksibilitet

Frihed

Udfordringer

Faglighed

Carelink Norden er “med dig” på jobbet

Hos Carelink Norden er du altid tilknyttet den samme kontaktperson, som varetager alt det praktiske og er til rådighed med svar og hjælp til alt det, du måtte have spørgsmål til. Med andre ord, så er vi med dig hele vejen.

Som jordemoderenvikar er dine kerneopgaver er at varetage graviditeten, fødslen og barselsforløbet hos kvinden, hvorfor vi har vikaropgaver inden for:

  • Svangre
  • Fødsler
  • Barsel

Både i Danmark, i Norge og på Færøerne.