Ydelser

Vikarydelser til voksne borgere og patienter er en af Carelinks kernekompetencer

Dét er disse ydelser, vi har mest erfaring med. Carelink er sat i verden for at udvise den allerstørste omsorg og mest respektfulde pleje af dém, der har brug for vores hjælp

Vi har fire grundlæggende vikarydelser til voksne borgere og patienter. Du kan se mere nedenfor og læse mere uddybende om hver enkelt.

Rejseledsagelse

Få mere ud af livet med en Carelink-rejseledsager

Carelink har mange års erfaring med ledsagelse til borgere i eget hjem, og vi kan altid sikre, at du får en faglig kompetent ledsager.
Respiratorisk hjælper

Få et team af respiratoriske hjælpere hos Carelink

Vi tilbyder sundhedsfaglige medarbejdere med både uddannelse og erfaring i ventilationsopgaver og respiratorisk overvågning til respirator.
Pleje og omsorg

Pleje og omsorg er en tillidssag

Pleje og omsorg er et af Carelinks kerneområder, og vi kan derfor tilbyde alle løsninger inden for personlig pleje m.m.
Rengøring

Rengøringsvikar til lidt af hvert

Få en af vores dygtige medarbejdere til at hjælpe til med rengøringen. Vi er grundige, og vi sikrer en høj standard.

Skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig

Alle vores ydelser og løsninger tilrettelægges individuelt i et samarbejde mellem Carelink, den bevilligende myndighed og familien – og altid under hensyntagen til det enkelte voksnes behov og udfordringer.

Alle ansatte i Carelinks voksenafdeling har en bred erfaring fra voksenområdet og er uddannet inden for det socialfaglige, det sundhedsfaglige eller det pædagogiske område. Det giver os de rette faglige kompetencer til at varetage opgaverne inden for voksenområdet. For Carelink er de sociale og personlige kompetencer dog mindst lige så vigtige som de faglige kompetencer. For at være en del af Carelink er det derfor afgørende, at man har både en personlig og en faglig stolthed i de opgaver, man varetager i arbejdet med voksne. Det sikrer den højeste kvalitet i vores ydelser og den største tryghed for det enkelte person og dens familie.

Carelinks løsninger spænder vidt, og vi varetager mange forskellige typer af opgaver. Læs mere om de respektive ydelsesområder og de tilknyttede opgaver her:

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk