Sygehuse

Erfarne vikarer til landets sygehuse

Hos Carelink ved vi, at man ikke kommer sovende til at levere verdens bedste sundhedsydelser. Og vi ved, hvilket pres der til tider hviler på det danske sundhedssystem for at yde den allerbedste omsorg og pleje til patienter på landets sygehuse. Vi er derfor stolte af, at vi hver dag sender tusindvis af vikarer ud i det danske sygehusvæsen til hjælp og til aflastning.

Behovet for ekstra hænder dukker ofte op, når man mindst venter det. Så er det trygt at vide, at Carelink tilbyder vikarer overalt i landet – og endda med meget kort varsel. Langt de fleste af vores vikarer har lang og bred erfaring fra det danske sygehusvæsen og vil kunne træde til som kvalificeret assistance fra dag ét. Og det gælder uanset om der er behov for en specialsygeplejerske, sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper.

Du kan trygt og sikkert vælge Carelink

Alle Carelinks vikarer har gennemgået et grundigt ansættelsesforløb, hvor vi har sikret os, at den enkelte vikar har de ønskede sociale og faglige kompetencer, den rette erfaring og den rette indstilling. Og med det mener vi, at vores vikarer deler Carelinks ambition om at være Danmarks bedste vikarbureau og levere den allerbedste omsorg og respektfulde pleje til dem, der har brug for vores hjælp. Og den indstilling er der heldigvis mange, der har. Måske det er derfor, vi er landets hurtigst voksende vikarbureau inden for social- og sundhedssektoren?

Hos Carelink er vi sikre på de vikarydelser, vi leverer. Og vi leverer dem sikkert. Vi har nemlig markedets uden sammenligning højeste leveringsgrad på 98 %. Så kan vi sammen finde en løsning på dine bemandingsudfordringer. Det er trygt for dig, og det er trygt for de patienter, vi sammen forpligter os til at hjælpe.

Vi sidder klar til at hjælpe med

Har du brug for hjælp til at finde en vikar, kan du kontakte os alle dage året rundt fra kl. 06.00 – 24.00 på telefon 86133110 eller døgnet rundt på e-mail: vikar@carelink.dk. Du er også velkommen til at kontakte vores salgskonsulent, Pernille Kjeldgaard, hvis du har specifikke spørgsmål.

 

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk