Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

Respirationscentre

Respirationsteams – en kerneydelse for Carelink

Carelink har tilknyttet flere hundrede medarbejdere i vores respiratoriske teams, der varetager pleje, behandling og overvågning af borgere med respiratoriske udfordringer. Vores respiratoriske teams består af 6-8 sundhedsfaglige medarbejdere og/eller uddannede ufaglærte handicaphjælpere.

Respiratorisk overvågning er et kritisk arbejdsområde, så det er magtpåliggende for Carelink, at alle vores respiratoriske medarbejdere har de rette kompetencer til at varetage respirationsopgaverne. Alle medarbejder bliver introduceret til den enkelte borger for at sikre, at kemien er til stede. Derudover gennemgår de alle et introduktionsforløb, og de får grundig oplæring og undervisning. Den respiratoriske overvågning vil typisk blive varetaget af Sygeplejersker, SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere eller handicaphjælpere.

Vi arbejder på vegne af respirationscentrene, som er dem, der udarbejder de instrukser og vejledninger, som Carelink-medarbejderne omsætter til den allerbedste omsorg for den enkelte borger.

Respekt er kodeordet for den rette respiratoriske omsorg og pleje

Vores respiratoriske medarbejdere kommer i meget tæt kontakt med den pågældende borger – både fysisk og psykisk. Borgeren og Carelink-medarbejderen er sammen i mange timer ad gangen – og ofte på tomandshånd. Det er derfor en forudsætning, at vores medarbejdere har lige så veludviklede sociale kompetencer som faglige kompetencer. Og det starter med ægte og dybfølt respekt som forudsætning for at varetage den allerbedste omsorg og pleje – og for at skabe en ligeværdig og tillidsfuld relation mellem borgeren og Carelink-medarbejderen.

For dig som kunde giver det tryghed at vide, at vores respiratoriske medarbejdere er selvstændige, samvittighedsfulde og ansvarsbevidste, og at de alle deler Carelinks ambition om at udvise den allerbedste omsorg og den mest respektfulde pleje af de respiratoriske borgere.

 

Carelink er leverandør til Respirationscenter Vest og -Syd

Carelink har et etableret samarbejde med både Respirationscenter Vest og Respirationscenter Syd, og vi er således stærkt repræsenteret i Jylland og på Fyn. Men vi varetager respiratoriske opgaver i hele landet.

Kontakt os og lad os hjælpe dine respiratoriske borgere

Kontakt en af vores veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter på telefon 86133110 eller på mail: vikar@carelink.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00. Sammen finder vi det helt rette team af respiratoriske medarbejdere til dine borgere.

 

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk