Rengøring og køkken

Carelink – dit vikarbureau til rengøring

Carelinks vikarservice tilbyder rengøring i hele landet – og til forskellige formål. Vi samarbejder med både private og offentlige kunder, og vi formidler dygtige og pligtopfyldende ufaglærte vikarer til rengøring og andre praktiske opgaver.

Carelink har hundredvis af effektive servicemedarbejdere tilknyttet vores database, så vi vil altid kunne finde den rette vikarløsning til din rengøringsopgave, uanset hvor du skal bruge den og hvor længe, du skal bruge den.

Rengøringsvikar til lidt af hvert

Hos Carelink udfører vi rengøringsopgaver af enhver art. Er du selvstændig erhvervsdrivende og har brug for en fast tilknyttet vikar til at varetage din rengøring? Eller søger du hjælp til rengøring på vegne af dine forældre eller bedsteforældre? Uanset hvad du har behov for, finder vi sammen en vikarløsning på din rengøringsopgave, der modsvarer dine krav og ønsker.

Lad os sammen finde den rette vikarløsning

Du kan kontakte os alle ugens dage fra kl. 06.00 – 24.00 på telefon 86133110 eller på e-mail: vikar@carelink.dk, så kontakter vi dig inden for 24 timer, for at vi sammen kan finde den vikarløsning, der passer lige netop dig.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk