Rejseledsagelse

Få mere ud af livet med en Carelink-rejseledsager

”At rejse er at leve”, skrev H.C. Andersen. Og hos Carelink ved vi, hvor meget det betyder for livskvaliteten hos borgere med et fysisk eller psykisk handicap eller funktionsnedsættelse at kunne rejse og opleve. Det stimulerer sanseapparaterne og styrker frihedsfølelsen at have muligheden for at komme ud og komme rundt.

Og du behøver faktisk ikke at rejse så langt for at opleve friheden øge livskvaliteten. Du bestemmer nemlig selv, hvad din rejseledsager skal deltage i og være med til. Det kan være sociale arrangementer, fritidsinteresser, ferierejser eller noget helt fjerde, du ønsker ledsagerhjælp til. Uanset hvad er det en tryghed for dig at have en professionel og erfaren hjælper ved din side.

Hvem kan få en rejseledsager?

Er du mellem 12 og 67 år, og har du en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, kan du søge om kommunal bevilliget rejseledsager via borger.dk

Ordningen er et ekstra tilbud til personer med handicap, og ordningen kan derfor ikke erstatte andre former for hjælp som eksempelvis praktisk hjælp i hjemmet.

Carelink har den fornødne erfaring med rejseledsagelse

afhængig af hvilken form for ledsagelse, der er aktuel for dig tilbyder Carelink rejseledsagere inden for følgende faggrupper:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Pædagoger
  • Ufaglærte

Fælles for dem alle er, at de lever op til Carelinks høje standarder og deler vores ambition om at levere markedets allerbedste omsorg og mest respektfulde pleje og ledsagelse.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der bringer kvalitet i livet, og derfor er det også individuelt, hvad man ønsker at benytte rejseledsagelse til. For at finde den rette ydelse er det derfor vigtigt, at vi afstemmer ønsker og forventninger, så vi kan skabe den bedste, individuelle løsning.

Kontakt os med dine ønsker og vi vil vende tilbage til dig inden for 24 timer for afklaring af dine konkrete ønsker og muligheder.

 

Lad os sammen finde den rette vikarløsning

Du kan kontakte os alle ugens dage fra kl. 06.00 – 24.00 på telefon 86133110 eller på e-mail: vikar@carelink.dk, så kontakter vi dig inden for 24 timer, for at vi sammen kan finde den vikarløsning, der passer lige netop dig.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk