Private

Et vikarbureau, der tilpasser hjælpen til dig og dine behov

Carelink tilbyder omsorg og pleje i eget hjem til børn, unge og voksne. Når som helst og overalt i landet

Det handler om tryghed og tillid

Vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, og det skal vores vikarydelser naturligvis afspejle. Det er dig, der bestemmer, hvad du ønsker vores vikarhjælp til, og hvor meget og hvor ofte, du ønsker det. Vi har alle relevante faggrupper tilknyttet, og vi varetager alle former for pleje- og omsorgsrelaterede vikaropgaver.

Det kunne være:

  • Hjælp til personlig pleje
  • Genoptræning
  • Omsorg i forbindelse med sygdom
  • Praktisk hjælp i hjemmet
  • Sår- og hudpleje, medicindosering, sondeernæring m.m.
  • Støtte ved lægebesøg og ledsagelse til behandlinger på hospital
  • Tryghedsbesøg – hvis du savner selskab

Uanset hvad du måtte have brug for, kan du regne med, at Carelink i hver eneste vikarydelse tager udgangspunkt i dig, din hverdag og dit liv. Vores vikarydelser er baseret på gensidig tillid. Vores vikarer besidder de bedste sociale og faglige kompetencer og leverer omsorg og pleje med høj integritet og respekt. Det er forudsætningen for, at du kan føle dig tryg ved at tilknytte en Carelink-vikar i dit eget hjem.

Sammen finder vi
den rette hjælp til dig

Ved ansættelse gør vi hos ekstra umage med at afdække de sociale og faglige kompetencer hos hver enkelt vikar.

Alle vores vikarer ansættes ved personlig samtale, og alle er naturligvis underlagt tavshedspligt og kan fremvise en ren straffeattest.

Hos Carelinke har vi tilknyttet følgende faggrupper inden for social- og sundhedssektoren:

Kontakt os og få virkarhjælp derhjemme med det samme

Når du kontakter Carelink, bliver du altid mødt af vores veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter. Ring på telefon 86133110 eller send en mail på: vikar@carelink.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00. Og du kan som regel få vikarhjælp med det samme, hvis du måtte ønske det.

Når du kontakter Carelink, betjenes du altid af veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter, som er specialister i at hjælpe dig med at få den optimale personaleløsning hver gang.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk